Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, trasformare explozivă în Christina Aguilera și Pitbull

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au transformat în Christina Aguilera și Pitbull în prima ediție Te cunosc de undeva! difuzată pe 1 aprilie 2023. Cei doi au adus energia în platoul show-ului și nimeni nu a mai putut sta jos pe acordurile piesei interpretate de ei.

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au transformat în Christina Aguilera și Pitbull la Te cunosc de undeva! sezonul 19

Antena 1

Un nou cuplu și-a făcut debutul pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 19. Codruța Filip și Valentin Sanfira fac echipă atât acasă cât și în noul sezonul al transforming show-ului de la Antena 1 și sunt pregătiți pentru spectacol. Prima transformarea le-a dat ceva bătăi de cap, în special artistului, dar repetițiile și-au spus cuvântul, iar ceea ce a ieșit a făcut deliciul tuturor.

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au transformat în Christina Aguilera și Pitbull la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum le-a ieșit

Dacă pentru Codruța transformarea în Christina Aguilera a venit mănușă, partenerul ei nu a fost la fel de fericit când a aflat că va trebui să cânte rap, și în engleză. Cu toate acestea, atunci când a intrat pe scenă, Valentin a făcut un adevărat show.

Juraților nu le-a venit să creadă că cel din fața lor este chiar el, iar asemănărea cu Pitbull a fost incredibilă. De asemenea, soția lui a avut o apariție demnă de marile scene ale lumii cu transformarea în Christina Aguilera.

Cei doi au adus energia în platou și până la refren, nimeni nu a mai putut sta jos, iar colegii de la canapea s-au ridicat la dans.

Jurizare Codruța Filip și Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023

„Mi-a plăcut foarte mult. Și mi-a plăcut de tine, Valentin, pentru că nu mă așteptam după ce am văzut la orele de canto, dar te-ai autodepășit”, a spus Ozana Barabancea.

„În primul rând, trebuie să salutăm faptul că până acum este a doua pereche intrată in scenă new entry, niciunul nu a mai fost. A fost un show puternic”, a ținut să precizeze și Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe, moment magistral cu interpretarea piesei „'O Sol... Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. CRBL și Radu Țibulcă, de nerecunoscut cu transformarea în Marilyn Manson. Cum s-au ...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x