Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. CRBL și Radu Țibulcă, de nerecunoscut cu transformarea în Marilyn Manson. Cum s-au descurcat

CRBL și Radu Țibulcă au aprins scena cu transformarea lor în Marilyn Manson. Energia din platou a fost simțită și de jurați, care au fost extrem de impresionați de interpretarea lor, dar și de asemănarea izbitoare cu referința.

CRBL și Radu Țibulcă la Te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
CRBL și Radu Țibulcă s-au transformat în Marilyn Manson la Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

CRBL și Radu Țibulcă sunt una dintre cele 8 perechi curajoase ce au acceptat provocarea Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cu toate acestea, nu știau ce îi așteaptă. Ruleta le-a făcut o surpriză de zile mari cu persomnajul în care au fost nevoiți să se transforme încă din prima ediție, dar ce le-a ieșit a uimit pe toată lumea.

Cum a artătat transformarea lui CRBL și Radu Țibulcă, în Marilyn Manson la Te cunosc de undeva! sezonul 19

Chiar dacă orele de canto le-au pus ceva bețe în roate concurenților, în special lui Radu Țibulcă, transformarea lor a fost fără cusur. Momentul în care cei doi și-au făcut apariția pe scenă i-a uimit pe toți și nimeni nu a putut să facă diferența între ei.

Machiajul specific lui Marilyn Manson, ținutele lui extravagante și coregrafia neobișnuită a personajului au fost aduse în fața publiclui și a telespectatorilor până în cele mai mici detalii. „Am crezut că vine Manson în platou” sa „Excepțională transformare” au fost cometariile care -au auzit la primele acorduri.

Extrem de impresionați, jurații nici nu au mai avut răbdare să le vină rândul să își spună părerea.

Jurizare CRBL și Radu Țibulcă la Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023

„Amândoi ați fost bine, din punctul meu de vedere. Ați cântat de le-au sărit fulgii fetelor din spate. Moment de finală.”, a spus Aurelian Temișan după transformarea lui CRBL și Radu Țibulcă în Marilyn Manson.

„Piesă grea, piesă solicitantă din punct de vedere vocal. Aveți un șarm, îmi place despre voi. V-ați făcut temele. Voi sunteți la înălțime”, a adăugat și Ozana Barabancea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și /.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, trasformare explozivă în Christina Aguilera și P... Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Amna și Misha, apariție de senzație pe scenă. Cum a arătat transformarea lor în Del...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x