Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au câștigat prima gală din noul sezon. Cum au reacționat

După opt momente spectaculoase care au adus atât emoție, cât și bună dispoziție pe chipul juraților și a telespectatorilor, notele au fost acordate. Punctele concurenților de la canapea au fost, însă, cele care au făcut diferența în această primă ediție din sezonul 19.

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au câștigat prima gală din noul sezon. Cum au reacționat Galerie
Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au câștigat prima gală din noul sezon. Cum au reacționat | Antena 1

Prima ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19 a adus momente numai unul și unul pe scena trasforming show-ului. Spectacolul a fost la superlativ, la fel și emoțiile, atât pentru concurenți, cât și pentru jurați. Cele 8 cupluri de vedete au tot dat tot ce au avut mai bun pentru a face spectacol, în adevăratul sens al cuvântului, și în timp ce unii dintre ei s-au lovit, din nou, de emoțiile din platou, alții au făcut cunoștință cu ele, pentru prima dată.

Damian Drăghici și Cristina Stroe au câștigat prima gală Te cunosc de undeva! sezonul 19 din 1 aprilie 2023. Clasamentul a fost întors pe ultima sută de metri

Se pare că debutul pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 19 le-a purtat noroc lui Damian Drăghici și Cristinei Stroe. Cei doi au reușit să uimească prin vocile lor, cu transformarea în Luciano Pavarotti și Bryan Adams și să câștige prima gală.

Aceștia au reușit să emoționeze până la lacrimi atât jurații, cât și colegii de la canapea, datorită cărora au obținut cel mai mare punctaj în această gală. Celebra piesă „'O Sole Mio”, alături de vocile lor puternice și atitudinea potrivită a fost rețeta lor pentru succes.

Cu toate acestea, a fost o „bătălie” extrem de strânsă. Dacă până la momentul în care Emilian și WRS și-au exprimat votul, clasamentul era condus de CRBL și Radu Țibulcă, puncte oferite de ei au schimbat soarta și i-au propulsat pe Damian și Cristina pe locul întâi. Totul, la o diferență de doar două puncte de locul 2.

A urmat apoi momentul în care jurații au avut posibilitatea să își ofere bonsul de 100 de puncte, însă niciunul dintre ei nu a dorit să profite de acest drept chiar de la prima edițe. Câștigătorii au fost extrem de fericiți și le-au mulțumit colegilor datorită cărora au obținut primul loc.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, moment emoționant cu aria „The Phantom of The Opera”... Premiera Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi întreaga ţară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x