Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe, moment magistral cu interpretarea piesei „'O Sole Mio”

Damian Drăghici și a Cristina Stroe au intrat în pielea Luciano Pavarotti și Bryan Adams în prima ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19. Concurenții au surrpins pe toată lumea cu interpretarea lor fără cusur a celebrei piese.

Damian Drăghici și Cristina Stroe la te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
Damian Drăghici și Cristina Stroe s-au transformat în Luciano Pavarotti și Bryan Adams la Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

Bucuria s-a citit pe fața lui Damian Drăghici și a Cristina Stroe atunci când au aflat în ce personaje se transformă pentru prima ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cei doi au vut norocul de a intra în pielea unor personaje cu greutate pe scena muzicală internațională pe care, de asemenea, le apreciază foarte mult.

Cum a arătat transformarea lui Damian Drăghici și a Cristinei Stroe în Luciano Pavarotti și Bryan Adams la Te cunosc de undeva! sezonul 19

Damian Drăghici și coechipiera lui de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, care îi este și parteneră de viață, și-au făcut împreună debutul în transforming show-ul de la Antena 1. Momentul lor magistral a adus în fața juraților, dar și a telespectatorilor doi coloși ai muzicii Luciano Pavarotti și Bryan Adams.

Îmbrăcați la patru ace și cu vocile la purtător, concurenții au lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu interpretarea celebrei piese „'O Sole Mio”. Încă de la primele acorduri, publicul nu a mai contenit din aplauze, iar jurații au avut ochii în lacrimi.

Iată ce au avut de spus despre prima lor transformare din competiție.

Jurizare Damian Drăghici și Cristina Stroe la Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023

„Aceasta provocare să cânți belcanto este, într-adevăr, grea pentru că probabil nu ai cântat niciodată. Cu puțină școală sunt convinsă că poți să faci treabă foarte bună”, i-a spus Ozana Barabancea Cristinei. „Cât despre soțul tău, a fost o surpriză pentru mine să te știu altfel decât te știam eu”, i-a spus aceasta și lui Damian.

„Dragă Cristina, când ai încput să cânți mi-au dat lacrimile. Ești un munte de talent, mă bucur să te descoperim aici. Sunt convinsă că o să ai transformări foarte bune”, a adăugat și Andreea Bălan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Nicole Cherry si Juno, show total marca Miley Cyrus. Ce a urmat la jurizare... Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, trasformare explozivă în Christina Aguilera și P...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x