Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Nicole Cherry si Juno, show total marca Miley Cyrus. Ce a urmat la jurizare

Nicole Cherry și Juno au făcut un adevărat spectacol cu dubla transformare în Miley Cyrus, în prima ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19 din 1 aprilie 2023. Ce au făcut Andreea Bălan și Ozana Barabancea imediat după momentul concurenților a stârnit hohote de râs.

Nicole Cherry si Juno s-au transformat în Miley Cyrus în prima ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19

Antena 1

În timp ce Nicole Cherry a fost extrem de încântată să afle că prima lor transformare de la Te cunosc de undeva! sezonul 19 este în Miley Cyrus, coechipierul ei nu a avut aveeași părere. Speriat de travesti, Juno nu a scăpat de ce se temea, iar cei doi au început în forță cu interpretarea unei vedete internaționale extrem de iubită.

Nicole Cherry și Juno s-au transformat în Miley Cyrus la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum s-au descurcat

Extrem de vulnerabili, dar cu vocile și mișcările la ei, Nicole Cherry și Juno au pășit în platoul Te cunosc de undeva! sezonul 19 în aplauzele tuturor. Cei doi au pus în scenă celebrul videoclip al piesei „Wrecking Ball” și au dat tot ce au avut mai bun pentru transformarea în Miley Cyrus.

De asemenea, Juno a profitat din plin de aptitudinile lui de dansator și a pus în practică toate secretele pe care le știa, pentru un show complet. „A lins ciocanul, nu cred!”, a exclamat Andreea Bălan în timpul momentului lor, atunci când a văzut coregrafia spectaculoasă.

Toate acestea în timp ce Nicole Cherry și-a făcut apariția pe o bilă gicantică ce i-a impresionat pe jurați.

Jurizare Nicole Cherry și Juno la Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023

„Pentru tine a fost un disconfort acest încput de sezon, dar cu un curaj fantastic. Asta admir la cei care vin pentru prima oară”, i-a spus Aurelian Temișan lui Juno, după transformarea în Miley Cyrus.

„Vă admir curajul, mai ales că pentru o primă intrare să o face atât de expus este foarte important și greu”, a adăugat și Crisi Iacob.

Andreea Bălan nu a rezistat tenției și după comentariile juraților, artista a urcat pe bila din platou și a făcut un adevărat show, cântând „Liberă la mare”. Cu toate acestea, adevărata surpriză a fost Ozana Barabancea care a acceptat provocarea prezentatorilor și a urcat și ea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. ADDA și Radu Bucălae, transformare de poveste marca Mary Poppins. Cum le-a ieșit mo... Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe, moment magistral cu interpretarea piesei „'O Sol...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Ultimele știri
x