Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș fac furori cu ținutele din Gala Românilor de Top

În ediția 13 a show-ului transformărilor, jurata Andreea Bălan și prezentatoarea Alina Pușcaș impresionează cu look-urile lor extravagante.

andreea balan si alina puscas Galerie
Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș fac furori cu ținutele lor | antena 1

În ediția 13 a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", frumoasa jurată Andreea Bălan e eclipsat masa juriului, iar prezentatoarea Alina Pușcaș a surprins cu apariția ei inedita.

Cu niște siluete de invidiat și un chip cu un machiaj fără cusur, atât Andreea Bălan, cât și Alina Pușcaș au impresionat cu look-urile abordate în această seară.

Întotdeauna niște prezențe extrem de delicate, feminine și sexy, Andreea Bălan și Alina Pușcaș s-au întrecut în frumusețe. Cele două artiste și-au pus în valoae atuurile fizice cum au știut cel mai bine.

Alina Pușcaș, ținută cu influențe tradiționale pentru Gala Românilor de Top

Îmrăcată de această data într-o ținută cu influențe tradiționale românești, Alina Pușcaș a ales o fustă lungă alba, un top negru fără mâneci, un brâu roșu pe care l-a asortat cu o bentiță lată roșie și o pereche de botine negre, cu toc înalt.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, ținutele care au atras toată atenția

Look-ul ei a fost completat de o pereche de cercei oversized și câteva brățări simple. Cu părul drept, tuns până la umeri, Alina a avut o coafură simplă, dar de efect, accesoriul de bază fiind betința.

Andreea Bălan, o apariție sclipitoare la Te Cunosc de Undeva!

Frumoasa jurată a show-ului Te cunosc de undeva a purtat o rochie senzațională, doar pe un umăr, argintie și cu sclipici. Rochie ei lungă a avut o despicătură adâncă pe picior, lăsând la iveală picioarele ei suple și sexy.

Rochia mulată îi pune în evidență formele, iar materialul deosebit a făcut-o să strălucească. La această ținută Andreea Bălan a asortat o pereche de sandale argintii. Coafura a fost una interesantă, cu o coadă împletită pe post de bentiță.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Mirela Vaida a făcut furori pe scenă cu transformarea în Gwen Stefani

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Emilia Popescu, de nerecunoscut, deghizată în Carla’s Dreams. Duetul anului cu Vali Vij... Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Mirela Vaida, o apariție răvășitoare, transformată în Alexandra Stan, face un show ince...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x