Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Emilia Popescu, de nerecunoscut, deghizată în Carla’s Dreams. Duetul anului cu Vali Vijelie

În ediția 13 a sezonului al XVI-lea de la  "Te cunosc de undeva!", Emilia Popescu, actrița de excepție, va purta astăzi masca lui Carla’s Dreams.

emilia popescu te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Emilia Popescu | antena 1

Emilia Popescu are astăzi de interpretat un personaj total neobișnuit pentru ea, și anume Carla’s Dreams.

Emilia Popescu, îngrijorată pentru machiaj la repetițiile pentru Gala Românilor de Top de la Te Cunosc de Undeva!

Pe lângă faptul că își făcea griji pentru cântat, frumoasa concurentă Te cunosc de undeva! se gândea și la machiaj.

“E bodypainting totuși, știi cum fac copiii. Sper să fie culori din-alea să nu rămân să dorm în platou”, spune Emilia.

“Cea mai mare calitate a lui este că este în trening”, a mai adăugat Emilia.

“Are niște contorsiuni și atunci poate să facă lucruri. Nu se vede că e Emilia. (…) În spatele paravanului respective poate să facă multe lucruri”, a explicat Cristi Iacob la repetiții.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, transformați în Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache

Nici coregrafia nu era una ușoară, având în vedere că Emilia trebuia să-și schimbe complet atitudinea.

“Cea mai mare provocare a Emiliei este împărțirea textului. Carla’s Dreams trebuie studiat sub lupă, la microscop. Desfaci măsură cu măsură, pui silabă pe notă și înțelegi pe ce parte a măsurii respective se atacă”, spunea Ozana Barabancea la repetiții.

“Hai intră sub pielea juriului să-ți dea 12 puncte, ce zici?”, a sfătuit-o Cristi Iacob pe Emilia la repetiții.

Emilia Popescu, de nerecunoscut, în postura solistului Carla's Dreams

Îmbărcată în trening, cu gluga pe cap și machiajul făcut, Emilia Popescu avea deghizarea perfectă. Nimeni nu ar fi putut să o recunoască. Baletul Te cunosc de undeva! a însoțit-o pe concurenta Te cunosc de undeva pe scenă pentru a face împreună un show de excepție.

Cu atitudinea împrumutată de la celebrul artist și ochelarii de soare la ochi, Emilia a cântat degajată, intrând în rolul ei și încercând să simtă piesa.

Reacția juraților Te cunosc de undeva! după momentul Emiliei Popescu din Gala Românilor de Top

“Cu puțină repetiție puteam să fac și eu coregrafia asta”, spune Cosmin Seleși după momentul Emiliei Popescu.

Pepe, încă în pielea personajului Vali Vijelie, a simțit nevoia să intervină și a cerut trupei The Colors să dea încă o dată introducerea. Pepe s-a urcat pe cub lângă Emilia. Concurentul a început să cânte piesa “Să iubești două femei”.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, transformați în Grasu XXL & AMI, fac show total pe scenă

“Ăsta e duetul anului, măi”, spune Emilia.

“V-am zis, e ciordeală”, a adăugat Pepe.

“Vreau să te felicit Emilia pentru că ai avut o misiune grea și este vorba despre matematica acestor versuri. (…) După părerea mea, cred că te-am subestimat, dar de data asta ai demonstrat că am greșit și felicitări”, i-a transmis Ozana Barabancea, după momentul ei pe scenă.

“A fost foarte frumos tot momentul în sine. (…) Un singur lucru aș fi vrut. Un pic mai contorsionat, dar în rest…”, a adăugat și Cristi Iacob.

“Au fost fetele atât de contorsionate în coregrafia aia…”, a completat Aurelian Temișan.

“De multe ori e mai simplu să interpretezi un personaj cu coregrafie pentru că ți se predă o coregrafie. (…) În momentul în care interpretezi un personaj care se mișcă la liber e maim ult mai greu pentru că trebuie să îi înveți mișcările nativ. (…) Și ești foarte, foarte tare Emilia, pentru că tu studiezi în ansamblu toate personajele și pe cât posibil te apropii de ele”, spune Andreea Bălan.

“Uneori show-ul pe mine mă salvează de la a mai sta să explic, să spun ce am văzut, ce mi-a plăcut. (…) Pe mine m-a interesat să aud acea metrică și acea călcătură care chiar dacă leneșă ”, a adăugat și Aurelian Temișan.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Pepe, transformat în Vali Vijelie, a adus Zanzibarul în România... Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș fac furori cu ținutele din Gala Românilor de Top...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x