Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au parte de transformarea sezonului ca Matteo și Christian D

În ediția 13 a sezonului al XVI-lea de la  "Te cunosc de undeva!", în gala Românilor Internaționali, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Matteo și Christian D. și urcă pe scenă cu piesa Mamacita.

liviu si andrei te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 1 mai 2021.Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu | antena 1

După ce gala Românilor Internaționali a fost deschisă de Otilia Brumă, cu piesa Bilionera, cei 8 concurenți s-au întrecut în transformări și interpretări de excepție.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au emoții la repetiții când vine vorba despre interpretarea acestui hit international.

Liviu și Andrei, la repetițiile pentru Gala Românilor de Top de la Te Cunosc de Undeva!

“”Ochii tăi” s-a dat, “MI-e sete de tine” s-a dat. (…) “Mamacita” nu e o piesă rea. Matteo nu știu ce caută în piesa aia, dar în rest piesa e scrisă bine”, spune Liviu despre gala pieselor internaționale, aducând în discuție pisele lui și ale lui Andrei.

Băieții au întâmpinat dificultăți la repetiții cu Ozana pentru că Andrei era răgușit, iar Liviu încerca să cânte și partea lui din piesă.

“Eu cred că nu este neapărat un challenge vocal, cât poate să suplinească și să atârne mai greu la alte departamente”, spunea Ozana Barabancea la repetiții.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Mirela Vaida a făcut furori pe scenă cu transformarea în Gwen Stefani

Întrebat fiind dacă le iese piesa la repetiții, Andrei a răspuns:

“Da, ne iese pe ochi pe ochi și pe nas”, a zis artistul.

Moment colorat pe scena Te cunosc de undeva! realizat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Liviu, transformat în Matteo și Andrei, transformat în Christian D., și-au intrat în roluri și au făcut spectacol pe scena show-ului transformărilor.

Însoțiți de baletul Furnix Team, cei doi artiști au dansat și au cântat cu atâta energie că au ridicat și jurații în picioare.

Reacția juraților Te cunosc de undeva! după momentul lui Liviu și Andrei

“Mamă, ce tari sunteți! Faci versuri așa pe loc!”, i-a zis Alina Pușcaș lui Liviu care a improvizat pe parcursul piesei.

Întrebat fiind care e numele său real, Andrei deghizat în Cristian D. a răspuns:

“Cristian Daminescu, dar nu intra pe burtieră”, spune Andrei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Loredana și Adrian Petrache, invitați speciali în Gala Piese de top. Cei doi au făcut show

“Foarte bun momentul, mi s-a părut 1 la 1 cu originalele. Mi se pare că Andrei seamănă leit cu Christian. (…) Andrei, ești feblețea mea. Deci momentul a fost foarte frumos, am văzut mamacitele, coregrafia originală”, a spus Andreea Bălan despre momentul lui Liviu și Andrei.

“Mai dă-ne și niște note, lasă dragostea”, i-a zis Liviu Andreei.

“Sunt foarte scurt astăzi. Felicitări!”, le-a zis Cristi Iacob.

“Mai scurt decât Cosmin nu e nimic”, i-a dat replica Andrei, stârnind hohote de râs.

“Am remarcat un progress de săptămâna trecută la această săptămâna. Progresul a constat și constă în intonație mai bună, accentual acela a lui Matteo (…), deci cee ace am vrut de la voi am primit și mulțumesc” le-a spus Ozana Barabancea.

“Am aflat de la colegul meu Cristian că ați avut și balet în scenă, cee ace m-a suprins plăcut pentru că ochii mei au fost doar pe voi. Matteo și Christian l-au încântat când i-au cântat lui Temișan”, a completat Aurelian Temișan.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Otilia Bilionera, apariție incendiară într-o ținută care o face să pară dezbrăcată... Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Pepe, transformat în Vali Vijelie, a adus Zanzibarul în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x