Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Radu Ștefan Bănică, transformare surprinzătoare în Dan Bălan de la O-Zone

În ediția 13 a sezonului al XVI-lea de la  "Te cunosc de undeva!", Radu Ștefan Bănică va interpreta cunoscuta piesă Dragostea din tei a lui Dan Bălan de la O-Zone.

radu stefan banica te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Radu Ștefan Bănică | antena 1

„Este foarte frumoasă piesa. Eu o să-l fac pe Dan Bălan, doar că o să îi interpretez pe toți 3”, spunea Radu la repetiții.

„Melodia a făcut înconjurul planetei. Adică au cântat-o de la coreeni până la mayași. (...) Pentru că e foarte melodioasă, o ții minte, are un ritm bun”, a zis Cristi Iacob la repetiții.

Radu Ștefan, fără emoții la repetițiile pentru Gala Românilor de Top

„Dan Bălan este tenorul omni-capabil, omni-prezent, un magnetism fantastic, o precizie”, îi explica Ozana Barabancea concurentului Te cunosc de undeva la repetiții.

„El pare conducătorul, el pare masculul alfa din grupul ăsta. Pentru că vezi îi tratează pe ceilalți “sunt prietenii mei” nu “eu sunt prietenul lor””, i-a spus Cristi Iacob la repetiții.

„Nu e vorba de voce neapărat, cât este vorba despre magnetismul pe care îl prezintă Dan Bălan”, a mai completat Ozana.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Ana Baniciu și Raluka, transformate în What's Up & Andra, au făcut un moment ireproșabil

„Deci el e cel mai expansiv dintre toți”, spunea în continuare Cristi Iacob.

Momentul plin de energie al lui Radu Ștefan Bănică de la Te Cunosc de Undeva! din 1 mai 2021

Cu un look de macho man super sexy, Radu a purtat o cămașă cu pieptul dezgolit, freza dată pe spate și ochelari de soare pentru atitudine.

A intrat în scenă ca un adevărat star și a cântat de parcă toată lumea e a lui. Magnetismul și atitudinea sa debordantă i-a cucerit pe jurații Te cunosc de undeva.

Concurentul Te cunosc de undeva nu a avut doar atitudinea potrivită, ci și-a acordat și vocea pe ritmul piesei. De asemenea, Radu nu au uitat nici de coregrafie, având niște sincroane perfecte cu baletul din scenă.

Reacția juraților după momentul lui Radu Ștefan Bănică din Gala Românilor de top de la Te Cunosc de Undeva!

„Alții au fost câte cinci sezoane și nu au ajuns la performanța ta”, i-a spus Cosmin Seleși lui Radu.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Emilia Popescu, transformată în Inner Circle, surprinde pe toată lumea cu vocea ei

„Ai căpătat o libertae delicioasă. (...) Capeți o plăcere pentru că totul vine din plăcere și entuziasm. (...) Tinerețea ta ne-a dus tinerețea celor de la O-Zone”, i-a transmis juratul Cristi Iacob lui Radu Ștefan.

„A cântat toate părțile ceea ce înseamnă muncă în plus. A fost un moment delicios, colorat, frumos și grafica minunată. (...) Mă bucur că ai făcut coregrafie, ai făcut-o foarte bine”, a adăugat Andreea Bălan.

„Eu spun că a căpătat siguranță și asta îi dă libertate”, spune Ozana Barabancea.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Mirela Vaida, o apariție răvășitoare, transformată în Alexandra Stan, face un show ince... Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Ana Baniciu și Raluka, transformate în gemenele Cheeky Girls, fac furori pe tocuri uria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x