Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, ținute specaculoase în cea de-a patra gală a emisiunii

Alina Pușcaș și Andreea Bălan au strălucit, din nou, în platoul emisiunii Te cunosc de undeva! De la primii pași, cele două au atras toate privirile cu ținutele lor desprinse de pe covorul roșu.

colaj foto alina puscas si andreea balan la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Alina Pușcaș și Andreea Bălan au strălucit, din nou, în platoul emisiunii Te cunosc de undeva! De la primii pași, cele două au atras toate privirile cu ținutele lor desprinse de pe covorul roșu. | Antena 1

Alina Pușcaș și Andreea Bălan au reușit să bifeze din nou două apariții de senzație la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cele două au atras atenția tuturor cu ținutele lor demne de covorul roșu, care le-au pus în valorare toate atuurile.

Alina Pușcaș a purtat o ținută de inspirație masculină în cea de-a patra gală Te cunosc de undeva! sezonul 18

Alina Pușcaș a bifat o adevărată apariție în cea de-a patra gală Te cunosc de undeva! difuzată pe 29 septembrie. Prezentatoarea show-ului a optat pentru un costum alb imaculat, din două piese, de inspirație masculină.

Cu toate acestea, detaliul care a atras cu adevărat atenția a fost accesoriul din tull, așezat în dreptul taliei pentru a-i complimenta acesteia silueta de invidiat. De asemenea, nici trena lungă până în pământ nu a trecut neoservată de cei care au admirat-o pe frumoasa prezentatoare Te cunosc de undeva!

Ea a accesorizat totul cu o pereche de pantofi roz aprins, care au scos ținuta din anonimat, dar și cu un colier și o pereche de cercei discrete, din pietre prețioase.

Andreea Bălan, cu lenjeria la vedere la Te cunosc de undeva! ediția din 29 septembrie 2022

La polul opus, jurata Te cunosc de undeva! a mizat pe o ținută de-a dreptul provocatoare. Ceea ce părea o rochie simplă din dantelă roșie se schimbă cu totul atunci când aceasta se ridică de la masa juriului.

Andreea Bălan a renunțat la inhibiții și a ales o rochie ce îi pune în valoare atuurile fizie. Vedeta nu s-a ferit să își afișeze lenjeria intimă în ton cu restul ținutei. Îndrăzneață, dar în același timp, stilată, jurata Te cunosc de undeva pare desprinsă de pe podiumurile celor mai mari prezentări de modă.

Împreună cu accesorile și coafura, jurata a strălucit, la propriu, în cea de-a patra gală Te cunosc de undeva! sezonul 18.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Emi și Cuza s-au trasformat în Tina Turner și Eros Ramazzotti. Cum au reacționat ... Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu, show exploziv marca Dua Lipa și Sean Paul. Cum au cântat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x