Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu, moment plin de energie marca Delia și Macanache

Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Delia și Macanache, iar momentul lor de la Te cunosc de undeva! sezonul 18 a cucerit pe toată lumea.

Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Delia și Macanache, iar momentul lor de la Te cunosc de undeva! sezonul 18 a cucerit pe toată lumea.

Antena 1

Ruleta le-a adus două personaje de care Eliza și Cosmin Natanticu s-au bucurat, însă care le-au dat ceva bătăi de cap antrenoarelor de canto şi coregrafie. Concurenții de la Te cunosc de undeva! au adus în platoul emisiunii energia Deliei și a lui Macanache și au făcut show.

Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Delia și Macanache și au cântat „Rămâi cu bine” la Te cunosc de undeva! sezonul 18

Eliza și Cosmin Natanticu s-au amuzat teribil încă de la antrenamente: „Ştiam piesa, doar că atunci când te apuci să o cânţi serios, nu să o fredonezi în maşină... mi-am dat seama că e foarte, foarte greu să o cânţi exact ca Macanache, care nu respiră!”, a dezvăluit Cosmin.

Mai mult, pentru transformarea din cea de-a patra gală a transforming show-ului, concurentul a apelat la chiar la ajutorul lui Macanache. Nu știm cât de mult l-au ajutat sfaturile artistului, cert este că Eliza și Cosmin Natanticu au adus adu voia bună în platou.

Jurizare Eliza și Cosmin Natanticu la Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022

„Hai să găsim nod în papură! Ai intrat un pic panicată. Delia e pe genul Macanache leneșă. Tu ai fost destul de școlăriță, la început”, a spus Aurelian Temișan despre transformarea Elizei în Delia.

„Mi-ați făcut viața grea și vă mulțumesc pentru asta. Nu știam ce zace în voi, nu vă cunoșteam, dar descopăr de la ediție la ediție, lucruri atât de frumoase și sunteți un regal”, a adăugat și Ozana Barabancea.

„Când mă uit la voi, mă bucur că sunt actor”, a mai spus și Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Emilian și WRS, transformare magistrală în Scorpions. Ozana Barabancea, în lacrim... Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Connect-R și Shift, transformare spectaculoasă în The Weather Girls - „It's Raini...
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Ultimele știri
x