Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Emi și Cuza s-au trasformat în Tina Turner și Eros Ramazzotti. Cum au reacționat jurații

Emi și Cuza au impresionat pe toată lumea cu trasformarea în Tina Turner și Eros Ramazzotti. Jurașii au avut o reacție neașteptată la finalul momemtului lor.

emi si cuza tranformati in Tina Turner și Eros Ramazzotti. la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Emi și Cuza au impresionat pe toată lumea cu trasformarea în Tina Turner și Eros Ramazzotti. Jurașii au avut o reacție neașteptată la finalul momemtului lor. | Antena 1

Emi și Cuza s-au trasformat în Tina Turner și Eros Ramazzott și au surprins, din nou, la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cei doi au făcut show în platoul emisiunii, iar jurații s-au ridicat de la masa juriului. Ce a urmat a stârnit hohote de râs pentru toți cei prezenți.

Emi și Cuza au făcut show cu piesa „Cose Della Vita”, transformați în Tina Turner și Eros Ramazzotti la Te cunosc de undeva! sezonul 18

Nici pentru Emi și Cuza transformarea din cea de-a patra ediție de Te cunosc de undeva! nu a fost ușoară. Piesa „Cose Della Vita” a fost o adevărată provocare, mai ales pentru Emi pentru că este scrisă foarte sus și i-a pus mici piedici.

Însă, ca de fiecare dată, câștigătorii sezonului trecut au tot de ce au mai bun pe scenă și au reușit un show incendiar. Nimeni nu și-a putut lua ochii de la Emi, transformat în Tina Turner. Tânărul a profitat la maxim de personajul său și s-a „jucat” pe parcursul întregului moment, spre deliciul tuturor.

Jurații au fost extrem de impresionați de momentul lor. „Bine, băiatul meu!”, a strigat Ozana Barabancea după primele note ale lui Cuza.

Jurizare Emi și Cuza la Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022

La final, Andreea Bălan și Ozana Barabancea nu au mai avut răbdare până la jurizare și s-au ridicat de la pupitru. Nici bine nu s-a terminat momentul lor că cele două jurate au fugit pe scenă pentru a-i felicita.

„Bravo! Cea mai bună transformare a voastră din acest sezon”, le-a strigat Andreea Balan, în timp ce se îmbrățișau toți patru.

„Sunteți cuplul meu favorit!”, a exclamat și Ozana, extrem de bucuroasă că lui Emi și Cuza le-a ieșit atât de bine transformarea în Tina Turner și Eros Ramazzotti.

Ulterior toți cei patru jurați au urcat pe scenă, iar Pepe și Alina Pușcaș le-au luat locul la pupitru, comentând momentul concurenților imitându-i.

În acelați timp, Andreea Bălan și Ozana Barabancea le-au luat locul prezentorilor, spre deliciul celor din sală, dar și al telespectatorilor.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Natanticu i-a cerut ajutorul lui Macanache la Te cunosc de undeva!. Eliza şi Cosmin Natanticu se transformă în Delia şi ... Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, ținute specaculoase în cea de-a patra gală a emisi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x