Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Emilian și WRS, transformare magistrală în Scorpions. Ozana Barabancea, în lacrimi

Tranformarea lui Emilian și a lui WRS în Scorpiona a emoționat atât concurenții cât și jurații de la Te cunosc de undeva! sezonul 18.

colaj foto emilian si wrs te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Tranformarea lui Emilian și a lui WRS în Scorpiona a emoționat atât concurenții cât și jurații de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. | Antena 1

Când au aflat că urmărează să transforme în Scorpions, Emilian și WRS au fost entuziasmți și speriați de-o potrivă. În cea de-a patra ediția Te cunosc de undeva! concurenți au avut de cântat „Wind Of Change”, celebra piesă a ajuns „imnul” multor generații și care răsună și astăzi la posturile radio din toată lumea.

Emilian și WRS s-au transformat în Scorpions și au cântat „Wind Of Change” la Te cunosc de undeva! sezonul 18

Îmbăcați în piele din cap până în picioare, Emilian și WRS au avut o trasnformare incredibilă Klaus Meine, solistul celebrei trupe Scorpions. Evident, din look, nu putea să lipsească nici basca acestuia devenită deja emblemă.

Încă de la primele acorduri, sala a izbucnit în aplauze și urale, iar jurații au rămas cu gura căscată. Refrenul piesei „Wind Of Change” a răsunat în platoul Te cunosc de undeva ediția 4 din 1 octombrie, iar Emilian și Wrs au umplut scena doar cu vocile lor.

Întregul moment a fost acompaniat pe blitz-urile telefoanelor din public, ceea ce a creat un cadru emoționant, demn de un adevărat concert al unor legende rock.

Jurizare Emilian și WRS la Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022

Întregul moment al lui Emilia și WRS i-a emoționat atât pe colegii de la canapea, cânt și pe jurați. Pe unii i-a emoționat până la lacrimi, în timp ce altora cei doi concurenți, transformați în Scorpions, le-au trezit amintiri.

„Oameni buni, vă simțiți bine când sunteți emoționați voi doi. Meseria asta a artiștilor se face cu hiperemotivitate, nu cu tupeu. Trebuie să aduci ceva din tine însuți, ori asta e greu, să-ți aduci sufletul tău, pentru că indiferent ce ai de făcut, tot tu ești acolo”, a spus Cristi Iacob.

„Îmi place că lui WRS i-a plăcut chiar de la antrenamente să cânte pe voci. Mă bucur că ați făcut voci, mă bucur că asta e o evoluție în demersul muzical al lui WRS, pentru că știu despre tine, Emilian. Este minunat că îl ajuți și-l susții. Și voi sunteți foarte buni și frumoși împreună. A fost un moment care mi-a răsolit amintiri, m-a făcut un pic să plâng. Important e că m-ați convins”, a adăugat emoționantă și Ozana Barabancea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Feli și Nicolai Tand, show de zile mari cu transformarea în Nelu Vlad de la Azur... Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu, moment plin de energie marca Delia și Macanache...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x