Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Feli și Nicolai Tand, show de zile mari cu transformarea în Nelu Vlad de la Azur

Feli și Nicolai Tand au adus buna dispoziție în platou cu transformarea în Azur la Te cunosc de undeva! sezonul 18.

Feli și Nicolai Tand au adus buna dispoziție în platou cu transformarea în Azur la Te cunosc de undeva! sezonul 18.

Antena 1

Deși inițial părea un personaj ușor, solistul trupei Azur, Nelu Vlad le-a pus bețe în roate concurenților, în special lui Nicolai Tand. El a fost nevoit să învețe anumite detalii tehnice, legate de modul de a cânta, dar ca de fiecare dată, Feli i-a fost alături.

Feli și Nicolai Tand au cântat „Vino la mine” de la Auzur la Te cunosc de undeva! sezonul 18

Nicolai Tand este, cu siguranță, revelația sezonul 18 Te cunosc de undeva!. Cu toate că nu avea nicio legătură cu muzica, el se întrece pe sine de la o ediția la alta, spre deliciul publicului și al juraților.

De data aceasta, Feli și Nicolai Tand au o avut o nouă provocare pe care au trecut-o cu brio, după multe ore petrecute la repetiții. Concurenții s-au transformat în solistul trupei Azur, Nelu Vlad și au făcut show. Pe lângă cântat, cea mai mare provocare pentru ei a fost aceea de „a nu trăi” prea mult piesa.

Îmbrăcați în costume în contrast, cu nelipsita pălărie, Feli și Nicolai Tand i-au ridicat în picioare pe colegii de la canapea care au dansat pe acordurile piesei de petrecere.

Jurizare Feli și Nicolai Tand la Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022

„Nu a fost oglindă, dar ați avut gesturi asemănătoare. Ați fost asemănători, ceea ce e foarte bine. Nu te-ai mai bălăngănit. Mi se pare că a fost mai bine ca săptămâna trecută Nicolai, iar Feli superbă ca întotdeauna”, a spus Andreea Bălan.

„Te-a ajutat cumva Feli? Trebuia să intrii la un vers și nu ai mai știut?”, l-a mai întrebat jurata Te cunosc de undeva! pe Nicolai. „Important e că sunteți o echipă, ea te-a ajutat, a stiut versul tău, a intrat acolo și te-a salvat”, a mai adăugat Andreea.

„Măi, dar bine auzi. Nu erai pe dans”, a răspuns Nicolai, spre deliciul tuturor.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu, show exploziv marca Dua Lipa și Sean Paul. Cum au cântat ... Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Emilian și WRS, transformare magistrală în Scorpions. Ozana Barabancea, în lacrim...
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Ultimele știri
x