Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Imagini din culise. Ce sacrificii au făcut cuplurile pentru transformările din a patra gală

Distracție e la ea acasă în culisele Te cunosc de undeva!.Concurenții se pregătesc intens pentru trasformări, însă nu uită se se distreze, iar costumele sunt ținta glumelor.

colaj foto concurenti culise te cunosc de undeva 1 octombrie 2022 Galerie
Distracție e la ea acasă în culisele Te cunosc de undeva!.Concurenții se pregătesc intens pentru trasformări, însă nu uită se se distreze, iar costumele sunt ținta glumelor | Antena 1

Dacă în platoul emisiunii râsetele și distracția sunt cuvinte de ordine, în culise, voia bună atinge cote „alarmante”. Toți concurenții au ceva de spus despre personake dar și despre colegii lor, dar nici autoironia nu lipsește.

Toate acestea, în timp ce echipa din spatele show-ului transformărilor depune mari eforturi pentru a-i face pe concurenți să arate cât mai aproape de referințe. Iar cei de acasă pot vedea ce desfășurare de forțe este în spatele unei astfel de emisiuni.

Ce s-a întâmplat în culisele show-ului Te cunosc de undeva!. Cum a arătat transformarea concurenților

Doar cuplurile din competiție știu cât de multă muncă a fost în spate și câtă disciplină pentru a face momente atât de spectaculoase. Pentru ca telespectatorii să se bucure de o seară plină de emoție, culoare și amuzament, concurenții au făcut multe sacrificii pentru a intra în pielea personajelor.

În culise, distracția e la ea acasă, dar concurenții îți mai împărtășesc din experinețe din viața de zi cu zi. În timp ce Rona a dansat pe masă, Emilian a fost pus în dificultate de lentilele de contact pe care a trebuit să le poarte pentru transformarea în solistul trupei Scorpions.

Nu au lipsit nici glumele dintre Eliza și Cosmin Natanticu. Când a văzut-o pe soția sa trasnformată în Delia, comediantul a glumit, punându-i mâna pe burtă: „Nu cred! Și tu ca Eliza Natanticu? Și tu tot shaorma?”

„Toată lumea se uită la față, dar la burtă nu se uită nimeni. Deci ești ok”, a mai adăugat Cosmin Natanticu.

„Delia gravidă”, a spus apoi Eliza Natanticu, dansând cu mâinile ținute pe abdomen.

Tot datorită imaginilor din culise, telespectatorii au avut ocazia să vadă ce se afla pe sub hainele lui Connect-R și ale lui Shift pentru transformarea în fetele de la The Weather Girls.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Connect-R și Shift, transformare spectaculoasă în The Weather Girls - „It's Raini... Te cunosc de undeva! 1 octombrie 2022. Emi și Cuza sunt câștigătorii celei de-a patra gale Te cunosc de undeva! sezonul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x