Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Romică Țociu și Adriana Trandafir, transformați în Rosario Flores și El Cigala

În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Romică Țociu și Adriana Trandafir se transformă în Rosario Flores și El Cigala și interpretează piesa "Te quiero, te quiero".

Romică Țociu și Adriana Trandafir pe scena Te cunosc de undeva Galerie
În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Romică Țociu și Adriana Trandafir se transformă în Rosario Flores și El Cigala

Romică Țociu și Adriana Trandafir sunt mai pregătiți ca niciodată să impresioneze în această Gală cu două legende latino. Rosario Flores și El Cigala sunt personajele pe care cei doi va trebui să le interpreteze.

"Adriana și Romică au un moment foarte greu de făcut!", a spus Cristi Iacob

Pentru a le ieși o transformate spectaculoasă, Cristi Iacob și Ozana Barabancea au muncit din greu cu cei doi concurenți, care au de realizat unul dintre cele mai grele momente de până acum. Aceștia trebuie să intre rapid în pielea personajelor și să cânte cu emoție, răgușală, dar și cu profesionalism, lucru pe care a și reușit să îl facă.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Cristina Vasiu, show de proporții mari, transformată în Michael Jackson

Romică Țociu și Adriana Trandafir sunt extrem de entuziasmați de Rosario Flores și El Cigala. Cei doi au reptat din greu și au reușit să acapareze atenția tuturor cu timbrul vocal și energia bună.

"Mi-e cel mai teamă la ei", a mai zis Cristi Iacob.

Încă de când au urcat pe scenă au acaparat atenția tuturor cu prezența lor deosebită, dar și cu vocea. Momentul celor doi a fost unul senzațional și apreciat de către cei patru jurați, care au rămas fără cuvinte după prestația lor. Aceștia au făcut o surpriză de proporți mari tuturor și au reușit să impresioneze de la primul vers.

"Greu, greu, ați avut un moment greu! Dar v-ați descurcat minunat, ați adus personaje în scenă, am stat cu ochii măriți, pentru că am vrut să văd. Ce să vă zic? Ne simțim bine alături de voi, pentru că umpleți scena. Bravo!", le-a mărturisit Cristi Iacob după prestație.

Romică Țociu și Adriana Trandafir, momentul la care au reacționat colegii de la canapea

Pe lângă laudele din partea juraților, se pare că și colegii de la canapea au fost surprinși de piesa lor. Raluka a fost cea care și-a dorit din suflet să îi spună Adrianei Trandafir că este o femeie superbă.

Colegii au mai afirmat că cei doi sunt sufletul acestui sezon și că reușesc de fiecare dată să transmită emoția aia de care este nevoie într-un show ca ăsta. Andrei Ștefănescu a mărturisit că Adriana și Romică au avut un moment frumos, chiar dacă emoțiile și-au făcut simțite prezența.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Emilia Popescu, momentul emoționant, transformată în Margareta Pâslaru

Chiar și Liviu Vârciu a fost surprins de ceea ce au făcut cei doi pe scenă. Ana Baniciu a susținut că acesta a fost unul dintre cele mai bune momentele ale lor.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Pepe, transformat în Marina Voica, a făcut show la superlativ cu piesa "Mereq... Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Mirela Vaida s-a transformat în Pepe și a impresionat jurații. Ce a intimidat-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x