Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 decembrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele superbe pe care le-au purtat în această gală

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au purtat ținute demne de o gală atât de specială ca cea din această seară de la Te cunosc de undeva! Cele două au arătat de vis.

Alina Pușcaș și Andreea Bălan au strălucit și în semifinala Te cunosc de undeva! în ținute de gală.

Antena 1

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au arătat de excepție la Te cunosc de undeva! sezonul 18, în ediția din 10 decembrie 2022. Cele două au prezentat ținute inedite pe scena emisiunii, în rolul de prezentator, în cazul Alinei Pușcaș și de jurat în cel al Andreei Bălan.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții de senzație la Te cunosc de undeva! sezonul 18, ediția din 10 decembrie 2022. Cum au arătat cele două

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au reușit să arate excepțional și de această dată, în ediția din 10 decembrie 2022, cu ținute senzaționale. Dacă Alina Pușcaș a optat pentru o rochie cu puf negru, Andreea Bălan a mers către o rochie de culoare verde, care i-a pus în evidență bustul generos.

Cele două vedete sunt cu siguranță un etalor al frumuseții și al bunului gust în România și nu încetează din a surprinde cu fiecare apariție în emisiune. Însă nu doar ținutele lor au arătat impecabil, ci și make-up-ul, styling-ul și restul detaliilor pe care acestea le-au avut puse bine la punct.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 10 decembrie 2022. Connect-r și Shift au fost Prince și au cântat celebra piesă „Purple Rain”. Cum ... Te cunosc de undeva! 10 decembrie 2022.Concurenții au avut parte de o transformare incredibilă în această gală. Imagini ...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Ultimele știri
x