Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 decembrie 2022. Emilian și Wrs s-au transformat în Mika și au cântat Grace Kelly. Cum a sunat live

Emilian și Wrs l-au adus în scemă pe Mika, într-un moment artistic care le-a ieșit perfect, iar jurații au ținut să-i felicite pentru piesa Grace Kelly.

emilian si wrs la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Emilian și Wrs s-au transformat în Mika și au cântat Grace Kelly. | Antena 1

Emilian și Wrs au fost la înălțime în această seară, la Te cunosc de undeva! sezonul 18, ediția din 10 decembrie 2022. Cei doi s-au transformat în Mika și au reușit să creeze un moment greu de uitat. Cei doi au cântat celebra piesă Grace Kelly, pentru care Mika este foarte cunoscut.

Emilian și Wrs, momentul inedit de pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cum le-a ieșit Grace Kelly de la Mika celor doi băieți

Emilian și Wrs au umplut scena de la Te cunosc de undeva! cu multă energie și spectacol, cu piesa Grace Kelly de la Mika. Cei doi au cântat superb, iar mișcările lor și dinamismul le-a fost recompensat cu cuvinte de laudă de la jurați.

Totuși, se pare că au avut un as în mânecă. Wrs a dezvăluit că a văzut live show-ul lui Mika pe care l-au avut ca referință, la Eurovision 2021, unde concurentul a reprezentat România.

„Am văzut show-ul ăsta live. Eram și eu acolo, reprezentam România la Eurovision. Eram cu tipa din Spania și ne uitam. Era o inimă mare roșie. Foarte mișto show-ul”, a povesti Wrs.

La final, aceștia au fost felicitați pentru efortul vocal și fizic pe care l-au depus amândoi pe scena emisiunii, în ediția din 10 decembrie 2022. Iată ce au ținut să le spună:

Jurizare Emilian și Wrs la Te cunosc de undeva! sezonul 18, ediția din 10 decembrie 2022. Aceștia s-au transformat în Mika

„Se întâmplă niște lucruri extraordinare! Sunteți wow”
„Trebuia să-mi fi făcut temele mai bine eu. Câte octave are? 2 cred. În momentul în care depășește 2 octave, trebuie să o tratezi ca o operă. Mă interesază faptul că evoluția lui Wrs este vizibilă. Despre asta e vorba la finalul unui sezon, Felicitări tuturor, chiar și nouă”
„Doamne! Ce maraton vocal și spectacol, să jonglați și vocal și fizic, foarte multă energie, mișcările ample, largi, s-a văzut că vă place. Pentru cei talentați nu contează ce spunem noi. Voi sunteți buni, super talentați”

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 10 decembrie 2022. Sore și Emma de la ZU s-au transformat în Loredana. Cum a arătat momentul lor... Te cunosc de undeva! 10 decembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Cyndi Lauper și au cântat super...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x