Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 decembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Cyndi Lauper și au cântat superb

Rona Hartner și Johny Romano au creat un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! ediția din 10 decembrie, cu transformarea lor în Cindy Lauper.

Rona Hartner și Johny Romano la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Cyndi Lauper. | Antena 1

Rona Hartner și Johny Romano au adus-o în scenă pe Cindy Lauper cu transformările lor de la Te cunosc de undeva! sezonul 18, ediția din 10 decembrie 2022. Aceștia au fost lăudați și felicitați de jurații emisiunii care au avut cuvinte de laudă pentru ei.

Rona Hartner și Johny Romano, transformarea inedită la Te cunosc de undeva! sezonul 18, ediția din 10 decembrie 2022. Cum le-a ieșit momentul Cindy Lauper

Rona Hartner și Johny Romano s-au descurcat foarte bine în rolul din această gală de la Te cunosc de undeva! sezonul 18, în rolul Cindy Lauper.

Ce au ținut jurații să le spună celor doi:

Jurizare Rona Hartner și Johny Romano la Te cunosc de undeva! sezonul 18, ediția din 10 decembrie 2022

„Nu mi-a plăcut atitudinea, v-ați certat cu mama care făcea cozonaci. Tonalitata a fost grea pentru Johny, una peste alta a fost un moment gândit frumos, plin de show. Vă felicit pentru tot ce ați făcut în acest sezon”, spune Ozana Barabancea.

„După ce divorțezi e foarte bine să te distrezi”, spune Andreea Bălan.

„Eu m-am bucurat de revederea acestui moment, un moment din tinerețea mea. Foarte haioși ați intrat, știind linia melodiciă, ne-ai dat de furcă”, spune Aurelian Temișan.

„Mă așteptam la Rona la mai mult. Apropo de buzele pătrate. Modul impresionist în care Johny a intrat, pe de altă parte e o semifinală splendidă. E o finală atât de bine realizată. Vă mulțumesc pentru tot sezonul acesta. Am furat o chestie de la tine, Johny, o anumită inocență pe scenă pe care nu mai pot să o am eu”, spune Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 10 decembrie 2022. Emilian și Wrs s-au transformat în Mika și au cântat Grace Kelly. Cum a sunat li... Te cunosc de undeva! 10 decembrie 2022. Connect-r și Shift au fost Prince și au cântat celebra piesă „Purple Rain”. Cum ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x