Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu, transformare în Generic. Cum sună ”S-a rupt lanțul de iubire”

Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Dan Ciotoi de la trupa Generic și au cântat ”S-a rupt lanțul de iubire” în primul episod al Te cunosc de undeva! din 10 septembrie 2022.

eliza si cosmin natanticu la te cunosc de undeva sezonul 18 in rolul trupei generic Galerie
Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în trupa Generic și au cântat ”S-a rupt lanțul de iubire” în primul episod al Te cunosc de undeva! din 10 septembrie 2022. | Antena 1

În timp ce Cosmin Natanticu s-a bucurat mult pentru că vor trebui să intre în pielea celor de la Generic, Lizzie nu a fost atât de încântată. Soția comediantului, care e artist, a întâmpinat probleme la repetiții.

”Mamă, abia aștept să-ți fac așa la mustață când o să ai mustață. Hai, mă, că o să fie bine”, a zis Cosmin Natanticu. Iată cum s-au descurcat când au ajuns în fața juraților.

Eliza și Cosmin Natanticu, transformare în Generic. Cum sună ”S-a rupt lanțul de iubire”

Îmbrăcați în costume negre, cu peruci, mustăți și ochelari de soare, Eliza și Cosmin Natanticu au impresionat la prima lor transformare din sezonul 18 Te cunosc de undeva!. Cei doi s-au completat și au primit felicitări din partea juraților.

Până și Connect-R a venit să dea o declarație pentru toți cei din platou. ”Pentru banii ăștia, nici nu vorbesc cu tine”, i-a zis Natanticu. Atunci, concurentul i-a întors-o și a făcut o glumă: ”Ce i-a crescut părul lui Ciociu”.

Jurizare Eliza și Cosmin Natanticu la Te cunosc de undeva! Interpretarea piesei ”S-a rupt lanțul de iubire” a fost pe placul juraților

”Foarte mișto, pe bune. V-ați bucurat.”, a zis Cristi Iacob, care i-a felicitat pe cei doi. Andreea Bălan l-a completat: ”Când spui Natanticii, spui distracție, haioșenie. Important e că v-ați simțit bine, momentul drăguț, nu e neapărat piesa pe placul meu.”

La scurt timp, Natanticu a mărturisit că se bucură de faptul că nu se fac eliminări în fiecare etapă. ”Știți ce ne bucură cel mai tare?! Că nu se elimină aici că nu prindeam ediția doi. Poate se mai adaugă un punct pentru umor, în fine”, a glumit Cosmin Natanticu.

”Eliza prindea, dar tu o tragi în jos”, a intervenit Connect-R.

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Connect-R şi SHIFT au renunţat la barbă după 3, respectiv 10 ani, pentru Te cunosc de undeva! Cum arată... Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Alina Pușcaș, apariție impresionantă într-o rochie cu franjuri și crăpătură pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x