Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Emi și Cuza s-au tranformat în Conchita Wurst. Deghizarea le-a pus probleme

În prima gală Te cunosc de undeva! din sezonul 18, Emi și Cuza s-au transformat în Conchita Wurst și au interpretat piesa Rise Like a Phoenix. Partea cea mai dificilă a fost să îmbrace rochii cu paiete și să poarte pantofi cu toc. Iată cum s-au descurcat cei doi în ediția din 10 septembrie 2022.

emi si cuza transformati in conchita wurst la te cunosc de undeva sezon 18 Galerie
În prima gală Te cunosc de undeva! din sezonul 18, Emi și Cuza s-au transformat în Conchita Wurst și au interpretat piesa Rise Like a Phoenix. Partea cea mai dificilă a fost să îmbrace rochii cu paiete și să poarte pantofi cu toc. Iată cum s-au descurcat cei doi în ediția din 10 septembrie 2022. | Antena 1

”Băă, proști noi că venim iar.”, a spus Cuza atunci când a văzut că Ruli le-a dat ”verdictul”: trebuie să se transforme în Conchita Wurst.

Emi și Cuza, transformare în Conchita Wurst. Cum a sunat Rise Like a Phoenix în interpretarea lor la Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022

Emi și Cuza au pășit relaxați în camera în care se afla ruleta ”Ruli”. Nu la fel de încântați s-au arătat când au aflat că trebuie să se transforme în Conchita Wurst și să interpreteze piesa ”Rise Like a Phoenix”, cu care aceasta a participat la Eurovision.

”Ruleta, eu cred că nu era pentru noi piesa asta.”, a mai spus Cuza când au început repetițiile. El a ținut să puncteze că nu s-a schimbat nimic de sezonul trecut: ”Noi nu am devenit mai cântăreți de sezonul trecut.”

Citește și: Connect-R şi SHIFT au renunţat la barbă după 3, respectiv 10 ani, pentru Te cunosc de undeva! Cum arată

Pe tocuri și în rochii crem, Emi și Cuza au fost puși la încercare. Li s-a părut dificil să poarte paiete și pantofi înalți. Iată cum s-au descurcat pe scenă în prima gală Te cunosc de undeva!.

Jurizare Emi și Cuza la Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. S-au transformat în Conchita Wurst

”Îmi pare rău că nu am fost în Finală, dar acum mi-ați confirmat de ce ați câștigat. Voi puteți să faceți din momente foarte grele vocal, puteți să le duceți la capăt. Le faceți cu brio, munciți, studiați, sunteți talentați, vă completați și sunteți minunați împreună. Mă bucur că ați revenit.”, a afirmat jurata Andreea Bălan după prestația cuplului Emi- Cuza.

Și Ozana Barabancea i-a felicitat pentru transformare. ”Aveți mare tupeu. Dacă sezonul trecut ați zăcut și ați crescut frumos, printre mai mulți actori, de data asta aveți mare tupeu pentru că în spatele vostru, fotoliile se vor umple de mari soliști.”, a afirmat și Aurelian Temișan.

”Dar dacă îi batem și pe ăștia, un bulevard din București are numele Emi și Cuza. Și la Târgul Jiu”, a replicat imediat Cuza.

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Alina Pușcaș, apariție impresionantă într-o rochie cu franjuri și crăpătură pe ... Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Connect-R și Shift au devenit Daddy Yankee. Cum sună ”Con Calma” în interpretar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x