Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Johny Romano și Rona Hartner au făcut show cu piesa Valerie a lui Amy Winehouse

În prima ediție Te cunosc de undeva! sezon 18, Johny Romano și Rona Hartner s-au transformat în Amy Winehouse. Iată cum a sunat interpretarea lor a piesei ”Valerie” din 10 septembrie 2022.

”Mama e încântată maxim. Și că sunt la Te cunosc de undeva! și că te cunoaște, te știe din toate filmele.”, a zis Johnny Romano, care a dezvăluit că mama lui o place mult pe Rona Hartner.

La fel de fericită e și Rona, care și-a amintit de o cumpănă pe care a avut-o în urmă cu trei ani. Perioada dificilă a făcut-o să-și dorească să trăiască totul la maxim.

Fire veselă şi dezinvoltă, Rona Hartner are însă o poveste de viaţă impresionantă: „Am avut acum trei ani o mare cumpănă a vieţii. Am traversat un cancer...îmi pierdusem vocea, memoria şi locuţiunea. Nu mai aveam dicţie. Era foarte greu! Ca artist, să îţi pierzi memoria, să nu îţi mai ştii piesele tale...A fost cumplit! Din fericire, m-am reinventat!”, a povestit artista în primul episod Te cunosc de undeva! din sezonul 18.

”E cea mai frumoasă veste, un cadou pentru noi să fie Amy Winehouse.”, a afirmat Rona când Ruli a dezvăluit personajul pe care trebuie să-l interpreteze. Piesa este una foarte cunoscută: Valerie (Live at the Brits 2008) - Amy Winthouse și Mark Ronson. Iată cum s-au descurcat:

Johny Romano și Rona Hartner s-a transformat în Amy Winehouse la Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022

Amy Winehouse a fost adusă pe scena Te cunosc de undeva! în prima ediție a sezonului 18. Pe 10 septembrie 2022, Johny Romano și Rona Hartner s-au transformat în superba artistă și au făcut show.

Jurații s-au arătat încântați de felul în care cei doi au intrat în personaj și publicul a răspuns pe măsură în fața spectacolului oferit de cuplul Johny Romano și Rona Hartner. Află din rândurile următoare ce le-au spus cei patru jurați.

Jurizare moment Johny Romano și Rona Hartner la Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022

”Dacă tot aveți voce amândoi, e bine că o să cântați pe voci, cum ați și început. Foarte bine gândit aranjamentul vocal. Felicitări profesorilor voștri și ție, Johnny, pentru curaj. Timid, timid, dar ascunzi un mare talent înăuntru.”, a zis Ozana Barabancea.

”Ați intrat cu dreptul. Johnny, ești un tip pe care, de aproape jumătate de an, te urmăresc, te stalkaresc, atât cât pot. În acest personaj ești foarte timp pentru că probabil este pentru prima oară în viața ta când te vezi într-o astfel de postură. La picioare semeni cu prima mea prietenă din generală, dar nu asta era important. V-ați armonizat.”, a spus și Aurelian Temișan.

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Connect-R și Shift au devenit Daddy Yankee. Cum sună ”Con Calma” în interpretar... Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Feli și Nicolai Tand i-au adus pe Alicia Keys și Jay-Z pe scenă. Momentul a cuc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x