Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Liviu Teodorescu și Jo, moment excepțional marca Jason Derulo și Nicki Minaj

Liviu Teodorescu s-a întors la Te cunosc de undeva! alături de Jo. Cei doi au avut de muncă încă de la prima transformare, căci ”Ruli” a ales să îi transforme în Jason Derulo și Nicki Minaj în prima ediție a sezonului 18.

colaj de imagini cu liviu teodorescu si jo la te cunosc de undeva sezon 18 Galerie
Liviu Teodorescu s-a întors la Te cunosc de undeva! alături de Jo. Cei doi au avut de muncă încă de la prima transformare, căci ”Ruli” a ales să îi transforme în Jason Derulo și Nicki Minaj în prima ediție a sezonului 18. | Antena 1

”Perfect, e blană. Ce, mă, nu știi să dai din fund?!”, a spus Liviu Teodorescu. Imediat, ei au început repetițiile cu Crina. ”Inițial am zis, ce ai mă, e chiar ok, dar când intri puțin în ea...”, a afirmat și concurenta.

Liviu Teodorescu și Jo s-au transformat în Jason Derulo și Nicki Minaj. Au cântat ”Swalla” la Te cunosc de undeva! sezon 18

Spre deosebire de celelalte cupluri de până acum, Liviu Teodorescu și JO au avut și coregrafie. Cei doi au fost nevoiți să petreacă ceva timp cu Furnica pentru a învăța mișcările lui Jason Derulo și Nicki Minaj.

Ajunși pe scenă, în fața celor patru jurați și a publicului, Liviu Teodorescu și Jo s-au descurcat de minune. Spectacolul a fost garantat și Cristi Iacob și-a pus mâinile în cap când artista a început să danseze.

De asemenea, Andreea Bălan a dansat în timpul prestației celor doi. ”Foarte frumos, impresionant”, a spus și Pepe. Iată ce au afirmat jurații despre întregul moment.

Jurizare Liviu Teodorescu și Jo la Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022

”A fost, într-adevăr, show. Nu că nu ar fi fost și pe aici, pe la canapea, dar a fost un show pe gustul meu. Multă coregrafie cap coadă, multă mișcare scenică. Și ce coregrafie, cu de toate, atitudine, carismă, dar și sexy. Îmi place că s-a dansat mult, mai ales tu, Liviu, ai dansat cap coadă. Mi-a plăcut că și Nicky Menaj, ăă Minaj... V-ați potrivit foarte bine. Ea voluptoasă ca Nicky, el frumușel, înalt, sexy. Au fost 1-1 cu personajele. Mi s-a părut un moment de 9.99.”, a zis Andreea Bălan.

Cristi Iacob: ”Da, ați avut personaje. Nicky Minaj nu e favorita mea în materie de bun simț, dar tu ai redat-o exact cum e, cu vulgaritatea respectivă. Bine”

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Feli și Nicolai Tand i-au adus pe Alicia Keys și Jay-Z pe scenă. Momentul a cuc... Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Sore și Emma de la ZU s-au transformat în Andre și au cântat ”Liberă la mare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x