Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Sore și Emma de la ZU s-au transformat în Andre și au cântat ”Liberă la mare”

Sore și Emma de la ZU au făcut show la prima lor transformare la Te cunosc de undeva! sezon 18. Cele două au devenit Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Iată cum s-au descurcat.

emma de la zu si sore pe scena te cunosc de undeva sezon 18 Galerie
Sore și Emma de la ZU au făcut show la prima lor transformare la Te cunosc de undeva! sezon 18. Cele două au devenit Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Iată cum s-au descurcat. | Antena 1

”Am crescut cu piesa asta.”, a zis Emma de la ZU despre melodia ”Liberă la mare”. De cealaltă parte, Sore a mărturisit că a fost mare fană a trupei: ”Alergam după tramvai să mă ducă la Piața Obor ca să iau cea mai nouă casetă Andre.”

Sore și Emma de la ZU s-au transformat în Andre și au cântat ”Liberă la mare” la Te cunosc de undeva! sezon 18

Coregrafia pe care Sore și Emma de la ZU au trebuit să o învețe nu a fost deloc ușoară. Ba chiar una cardio, după spusele coregrafei Furnica. Cele două au muncit foarte mult la antrenamente, pe toate planurile, pentru a face impresie bună în prima ediția a sezonului 18 Te cunosc de undeva!.

Teama Emmei era că nu se vor sincroniza pentru că mișcările sunt dificile și necesită multă concentrare. Andreea Bălan a fost foarte entuziasmată când cele două concurente au pășit pe scenă. A dansat în același timp cu ele, cu un zâmbet larg pe chip.

Jurizare Sore și Emma de la ZU la Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022

”Senzație, bine Andrelelor”, a zis Pepe când momentul celor două s-a terminat. Sore și Emma de la ZU au dansat pe toată durata piesei. ”Stați să vă pup, trebuie să vă pup. Mă pup pe mine, o pup și pe Andreea. Foarte frumos, bravo fetelor, bravo”, a zis și Andreea Bălan, care a mers pe scenă și le-a îmbrățișat pe concurentele de la Te cunosc de undeva! sezon 18.

”M-ați impresionat”, a mai adăugat jurata.

”Faceți o echipă bună. Prima piesă din sezon a fost foarte grea pentru că voi ați cântat și ați dansat și ați încercat să faceți acea viteză de cuvinte, și cu dicție, stil. Bravo vouă. Nu sunteți bătrâne, așa cum spuneți. Talentul nu are vârstă. Sunteți un pericol pentru cei de la canapea”, a spus Ozana Barabancea.

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Liviu Teodorescu și Jo, moment excepțional marca Jason Derulo și Nicki Minaj... Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. WRS și Emilian, show marca Fredy Mercury pe scenă. Au cântat ”I want to break f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x