Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. WRS și Emilian au câștigat prima gală din sezonul 18

Momentul excepțional al lui WRS și Emilian i-a cucerit pe jurați, dar și pe colegii de la Te cunosc de undeva!. Cei doi s-au transformat în Fredy Mercury și au excelat pe scenă.

colaj de imagini cu wrs si emilian la te cunosc de undeva 10 septembrie 2022 Galerie
Momentul excepțional al lui WRS și Emilian i-a cucerit pe jurați, dar și pe colegii de la Te cunosc de undeva!. Cei doi s-au transformat în Fredy Mercury și au excelat pe scenă. | Antena 1

Prima gală Te cunosc de undeva! a fost una explozivă. Cuplurile și-au dat silința pentru a impresiona încă de la cea dintâi ediție a show-ului transformărilor și au reușit.

Misiunea juraților a fost astfel mai complicată și diferența a fost făcută de punctele acordate de fiecare echipă în parte.

WRS și Emilian au câștigat prima gală din sezonul 18 Te cunosc de undeva! Cum a arătat transformarea în Fredy Mercury

WRS și Emilian au dat totul încă de la repetițiile Te cunosc de undeva! sezon 18 și au reușit să impresioneze. ”Sunt buni rău”, s-a tot auzit în timp se antrenau.

Au repetat povestea și când au ajuns în fața juraților. Vizibil uimiți de calitățile celor doi concurenți, jurații s-au ridicat din picioare și au cântat alături de WRS și Emilian. Nici colegii de competiție nu au putut sta jos în timpul interpretării.

La final, când s-au acordat punctele, cei doi au obținut 72. Majoritatea cuplurilor au oferit 5 puncte pentru deghizarea lor în Fredy Mercury.

”Mulțumim. Mulțumim și juriului și eu nu mai am cuvinte.”, a afirmat Emilian.

Wrs a spus: ”Andreea, am dat cinci puncte la Andre și pentru prestația lor, însă acum 20 de ani eram la Eforie Nord, la Teatrul de vară și am venit la voi la concert și m-ați luat pe scenă. Aveam opt anișori. Am dansat cu voi și tu mi-ai spus: ”Câți ani ani? 8. Îmi imaginez ce o să faci la 18”. Iar la 18 începusem să dansez, așa că mulțumesc tare mult. O vorbă de genul poate schimba viața cuiva. Mulțumesc tare mult”.

Cum arată clasamentul primei gale a sezonului 18 Te cunosc de undeva! din 10 septembrie 2022

LOCUL 1: WRS și Emilian
Locul 2: Sore și Emma de la ZU
Locul 3: Jo și Liviu
Locul 4: Rona și Johnny
Locul 5: Connect-R și Shift
Locul 6: Feli și Nicolai
Locul 7: Emi și Cuza
Locul 8: Eliza și Cosmin Natanticu.

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Imagini din culise. Cum a arătat transformarea concurenților în prima ediție... Premiera Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi întreaga ţară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x