Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Emi și Cuza au făcut show total cu piesa „Despacito”. Cum au cântat în spaniolă

Emi și Cuza s-au transformat în Luis Fonsi și Daddy Yankee în a zecea ediție de Te cunosc de undeva! și au cântat „Despacito”.

colaj foto emi si cuza la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Emi și Cuza s-au transformat în Luis Fonsi și Daddy Yankee în a zecea ediție de Te cunosc de undeva! și au cântat „Despacito”. | Antena 1

Probabil nu mai este nimeni care să nu cunoască celebrul refren „Despacito”. Piesa a stat luni la rândul pe locul 1 în topurile muzicale din întreaga lume, iar Emi și Cuza au fost foarte bucuroși când au aflat că se vor transforma Luis Fonsi și Daddy Yankee în cea de-a zecea gală.

Emi și Cuza s-au transformat în Luis Fonsi și Daddy Yankee. Cum a sunat piesa „Despacito”

Dacă în ediția trecută, Emi și Cuza au câștigat cu transformarea în coloșii muzicii rock, Rammstein, în ediția din 12 noiembrie 2022, se află fix la polul opus.

Deși la început li s-a părut floare la ureche să cânte piesa „Despacito”, pentru că, în trecut, au făcut o parodie după celebra piesă, lucrurile nu au mai stat la fel când au ajuns la repetiții. Deși știai linia melodică, ei fost nevoiți să învețe spaniolă, de data aceasta.

La repetiții. și coregrafia le-a pus câteva probleme, însă în timpul momentului, totul a fost la superlativ și le-a ieșit o transformare autentică.

Jurizare Emi și Cuza la Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022

„Mie îmi place atât de mult de ei pentru că sunt atât de cameleonici, adică ba sunt puternici, au atitudine, aici sunt soft și sexy și suavi. Eu cred că nimeni altcineva nu ar fi putut să facă aceste personaje, mai ales că piesa e una dintre cele mai vizionate din toate timpurile. Voi v-ați potrivit foarte bine”, a spus Andreea Bălan.

„Am mai mulţi ani de prietenie decât aveam amândoi înainte să ne cunoaştem!”, a dezvăluit Cuza, iar Emi a completat: „Încă nu ştim, până la finalul vieţii, dacă a fost binecuvântare sau blestem. La un moment dat am zis că o să stăm, la bătrâneţe, pe o bancă în parc, şi o să ne uităm în urmă, să ne dăm seama dacă suntem binecuvântare sau blestem unul pentru altul”, a povestit el râzând.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții surprinzătoare în a zecea gală. Ce au pu... Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu au făcut deliciul tuturor cu transformarea în Raffaell...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x