Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Emilian și Wrs s-au transformat în Amr Diab și au cântat în arabă. Cum le-a ieșit

Emilian și Wrs au cucerit pe toată lumea cu transformarea lor în Amr Diab. Jurații au privit surprinși momentul lor din cea de-a zecea ediție.

emilian si wrs la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Emilian și Wrs au cucerit pe toată lumea cu transformarea lor în Amr Diab. Jurații au privit surprinși momentul lor din cea de-a zecea ediție. | Antena 1

Deși este o provocare foarte mare, Emilian și Wrs s-au bucurat de personajul primit de la ruletă pentru ediția a zecea de Te cunosc de undeva! sezonul 18. Concurenții au dat tot ce au mai bun și s-au pregătit până în cele mai mici detalii pentru a uimit din nou.

Emilian și Wrs s-au transformat în Amr Diab și au cântat în arabă la Te cunosc de undeva! sezonul 18

„În sfârșit avem o piesă care ne place amândurora”, a spus Wrs la repetițiile pentru actorie. Și la canto, concurenții s-au distrat de minune încercând să cânte în arabă.

Cu toate acestea, ei au mărturisit că se tem de nota Andreei Bălan pentru că de această dată, nu au coregrafie. Concurenții au o singură mișcare pe care o fac în timp ce balentul pune în scenă un adevărat specatcol, în jurul lor.

Încă, de la primele acorduri, Emilian și Wrs i-au lăsat pe jurați cu gura căscată, iar aceștia au continuat să urmărească momenul ca și cum s-ar fi aflat la un concert. Colegii de la canapea, i-au aplaudat în picioare.

Jurizare Emilian și Wrs la Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022

„Vă iubesc”, le-a spus Ozana Barabancea, în arabă, la începutul jurizării. Am spus că îmi place foarte mult de Cosmin și de tine (n.r. Emilian). Asta nu înseamnă că nu mi-a plăcut foarte mult în această seară de Wrs pentru că a făcut toate floricele, toate infuențele. Tot ce a făcut, el a fost perfect, din partitură luat, notă cu notă, respirație cu respirație. Plus că ați cântat pe voci! Mi-a plăcut foarte mult!”, a mai adăugat jurata.

„Ați fost de acolo”, a spus și Andreea Bălan care i-a asemănat pe cei doi cu celebrul Amr Diab, multipremiat.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu au făcut deliciul tuturor cu transformarea în Raffaell... Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu, moment de senzație cu transformarea în Tarzan și Jane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x