Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu au câștigat a zecea gală. Cum au reacționat

Concurenții au fost preferații juriului, dar și ai colegilor de la canapea și au câștigat detașat a zecea ediție Te cunosc de undeva! sezonul 18.

Concurenții au fost preferații juriului, dar și ai colegilor de la canapea și au câștigat detașat a zecea ediție Te cunosc de undeva! sezonul 18.

Antena 1

Jo și Liviu Teodorescu au convins pe toată lumea că merită să câștige cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva! sezonul 18. În ediția difuzată pe 12 noiembrie 2022, concurenții s-au transformat în Tarzan și Jane.

Sore și Emma de la Zu au câștigat detașat ediția a zecea Te cunosc de undeva, sezonul 18. S-au transformat în Tarzan și Jane

Deși la început s-au speriat de personajele pe care le-au avut de interpretat, se pare că Tarzan și Jane le-au purtat noroc.

Jo și Liviu Teodorescu au dat tot ce au avut mai bun, și de această dată, iar eforturile lor au fost răsplătit. Concurenții au reușit cu greu să își stăpânească râsul în timpul momentului, dar l-au dus la capăt cu profesionalism.

Cei doi au câștigat detașat cea de-a zecea ediție. După ce jurații le-au oferit cel mai mari punctaje și colegii de la canapea au fost de aceeași părere, așa că au ajuns pe primul loc la o distanță de 29 de puncte de cei clasați pe locul 2.

„Vrem să îi mulțumim din suflet Furnicăi pentru momentul pe care l-am avut și făcut în seara aceasta. Pentru că nouă, personal, piesa nu ne place, am fost destul de demoralizați, dar pentru că a reușit să completeze momentul atât de frumos, a ajuns să ne placă”, a spus Jo, după ce au aflat că au câștigat ediția a zecea.

Cum arată clasamentul în cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva! sezonul 18 din 12 noiembrie 2022

LOCUL 1: Jo și Liviu Teodorescu

Locul 2: Eliza și Cosmin Natanticu

Locul 3: Emilian și Wrs

Locul 4: Rona Hartner și Johny Romano

Locul 5: Connect-R și Shift

Locul 6: Emi și Cuza

Locul 7: Feli și Nicolai Tand

Locul 8: Sore și Emma de la Zu

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Cum au reușit să se transforme concurenții pentru a zecea ediție. Momente din cu...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Ultimele știri
x