Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu, moment de senzație cu transformarea în Tarzan și Jane

Jo și Liviu Teodorescu au adus pe scenă o adevărată desfășurare de forțe. Jurații au spus că momentul lor a fost unul dintre cele mai haioase din istoria Te cunosc de undeva!.

jo si liviu teodorescu la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Jo și Liviu Teodorescu au adus pe scenă o adevărată desfășurare de forțe. Jurații au spus că momentul lor a fost unul dintre cele mai haioase din istoria Te cunosc de undeva!. | Antena 1

Cea de-a zecea ediție de Te cunosc de undeva! sezonul 18 le-a adus o surpriză de zile mari lui Jo și Liviu Teodorescu. Concurenții s-au transformat în Jane și Tarzan și deși nu s-au bucurat când au aflat, au reușit un moment senzațional.

Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Tarzan și Jane la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cum le-a ieșit momentul

Jo și Liviu Teodorescu nu au fost deloc bucuroși să afle că trebuie să se transforme în Tarzan și Jane în gala cu numărul zece, din 12 noiembrie 2022.

„E momentul meu preferat”, a spus Jo ironică. Cu toate acestea, concurenții s-au distrat foarte tare la repetiții, învățând piesa și coregrafia. De data aceasta, pentru ei, provcarea cea mai mare pentru ei a fost de natură psihologică. Jo și Liviu Teodorescu au mărturisit că le-a fost foarte greu să ia momentul în serios, însă ce a ieșit i-a bucurat pe toți cei prezenți.

Alături de baletul Te cunosc de undeva!, Jo a început, în forță, cu un sincron, iar Liviu, după ce ediția trecută a ieșit din cadă, acum a avut o intrare spectaculoasă în platoul, agățat de o liană.

Jurizare Jo și Liviu Teodorescu la Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022

V-ați jucat foarte tare în acest momen, care e o jucărie, de fapt. E o parodie. E și foarte greu ce ați avut de făcut, dar bucuria care e în spate. Voi v-ați dus în ele și a fost foarte frumos”, a spus Cristi Iacob.

„Mi-ați dat peste cap clasamentul. Să vă fie rușine!”, a adăugat și Ozana Barabancea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Emilian și Wrs s-au transformat în Amr Diab și au cântat în arabă. Cum le-a ieși... Te cunosc de undeva! 12 noiembrie 2022. Connect-R și Shift au făcut spectacol cu transformarea în Timpuri Noi din a zece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x