Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, artiștii de excepție transformați în ABBA

În a doua ediție a sezonului 16 al emisiunii “Te cunosc de undeva” urcă pe scenă Adriana Trandafir și Romică Țociu, cu piesa “Money, Money, Money”, transformați în ABBA.

adriana si romica te cunosc de undeva abba Galerie
Te cunosc de undeva, 13 februarie. Adriana Trandafir și Romică Țociu | antena 1

Următorul cuplu talentat care urcă pe scena transformărilor este format din Adriana Trandafir și Romică Țociu. Piesa pe care ei o interpretează în această seară împlinește 45 de ani de la lansare, fiind o melodie nemuritoare și încă de actualitate.

“Normal că ne place ABBA, e ținerețea mea”, spune bucuros Romică Țociu.

“Vreau să văd simbioza lor, pentru că e un cuplu absolut delicios, și în liniste. (…) Ei funcționează foarte bine când au explozie de energie. Să vedem cum funcționează și când nu trebuie să degajeze energia asta debordantă pe care o au”, spune juratul Cristi Iacob.

O nouă provocare pentru Romică și Adriana

“Ați putea face o poveste pentru că e foarte statică. Aici mare lucru, mare actori nu aveți ce să faceți”, i-a sfătuit Cristi pe Romică și Adriana.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Andrei Ștefănescu și Ana Baniciu sunt Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu

“Foarte omogenă (piesa) și trbeuie să o facă dintr-o singură respirație. Este solicitantă pentru un om care nu are exercițiul cântului”, a mărturisit Ozana Barabancea la repetiții cu cei doi artiști.

“Noi ne facem treaba și cântăm și ABBA”, a spus plină de umor Adriana Trandafir.

Plini de emoție, Adriana și Romică au intrat în scenă fiind transformați în cele două cântărețe din componența trupei ABBA.

Cu o energie de neimaginat, deși piesa nu era una cu coregrafie, Romică nu s-a putut abține să nu danseze. Vocile lor au impresionat jurații, iar deghizările au fost de-a dreptul incredibile.

“Un moment vessel și tonic și viu”, a spus Cristi Iacob despre momentul artistic al Adrianei cu Romică.

Spectacol de senzație pe scena Te cunosc de undeva!

“O trupă legendară, actori legendari. A fost frumos”, a adăugat Andreea Bălan.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Mirela Vaida, dans din buric ca Shakira! Vedeta i-a uluit pe toți cu mișcările sale

“Este adevărat că este o piesă foarte grea, mai ales pentru Romică și s-a descurcat foarte bine pentru că a găsit un șiretlic acolo la refren, a cântat la octavă. (…) Îmi place când am de-a face cu un artist inteligent”, l-a lăudat Ozana Barabancea pe Romică.

“Romică, de data asta (…) ai susținut-o la nivelul Adrianei”, a spus Aurelian Temișan, felicitându-I pe cei doi artiști.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Liviu și Andrei, show de zile mari transformați în Alex Velea și Smiley... Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică, de nerecunoscut, transformat în Dan Ciotoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x