Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Mirela Vaida, show total și cea mai sexy deghizare, transformată în Madonna

În a doua ediție a sezonului 16 al emisiunii “Te cunosc de undeva” urcă pe scenă Mirela Vaida, cu piesa “Material Girl”, transformat în Madonna.

mirela vaida te cunosc de undeva madonna Galerie
Te cunosc de undeva, 13 februarie. Mirela Vaida | antena 1

Mirela Vaida intră astăzi în rolul unei materialiste celebre care făcea furori în rândul bărbaților. Frumoasa artistă se transformă astăzi în Madonna.

Frumoasa blondină cântă piesa “Material Girl” și promite un show incendiar.

“Deși este o piesă arhi-cunoscută (…) este o variant cosmetizată a anilor 2020 și este o piesă reorchestrată, rearanjată ritmic”, aexplicat Ozana Barabancea.

Jurata Te cunosc de undeva! i-a dat Mirelei câteva indicații pentru a o ajuta să cânte pe timpi și corect piesa.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Pepe și-a pus rochie și a devenit Amanda Lear! Mișcările lui senzuale i-au uimit pe toți

“Femeia asta nu are rușine. Scandalul pentru ea e o chestier normală”, încearcă să îi explice Cristi Iacob Mirelei, ghidându-o ce atitudine trebuie să abordeze atunci când va intra în scenă.

“O să urmăresc sexualitatea, care e tipică Madonnei”, a mai adăugat Cristi Iacob.

Un rol greu, dar asumat pentru Mirela Vaida

“Ea fiind obișnuită cu varianta veche, tinde să cânte așa cum a învățat ea în copilărie”, a completat Ozana Barabancea despre repetiții.

Cu toate acestea, deși are o piesă grea de cântat și o coregrafie și mai dificilă, care implică o atitudine debordantă, sexualitate și scandal, Mirela Vaida promite să dea tot ce poate pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor.

Intrarea ei în scenă a fost demnă de un concert al Madonnei, având acel ceva care a atras atenția tuturor. Frumoasa concurentă a făcut spectacol, cu o atitudine dominantă și degajată.

La final, artista a aruncat un buchet de mireasă care a fost prins de Ana Baniciu.

“Vezi că am mână bună. Am măritat și am însurat la viața mea”, i-a spus Mirela Anei.

Juriul afost impresionat de momentul ei

“Dezinvolt, ai fost la tine acasă, ești ok”, a spus Cristi Iacob despre reprezentația Mirelei.

“Impresionant pentru că s-a recreat scena (…) important este că ai fost 1 la 1 cu personajul și semeni cu ea. Ai avut atitudinea ei, mai sexy”, a adăugat Andreea Bălan.

“Suntem conștienți că refrenul a fost mai bun decât strofa, da? (…) Dar noi o admirăm, o iubim, știm clar ce poate Mirela Vaida”, a completat Ozana Barabancea.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Emilia Popescu a fost o adevărată Cher de România! Actrița a făcut un show grandios

“Donna, eu cred că tu o să ai nevoie de cineva cu care să faci pe șeful pe insula asta. Cam asta era replica care pe mine m-a dominat în “Mamma Mia””, i-a spus Aurelian Temișan, așezându-se în genunchi, ca pentru o declarație de dragoste.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică, de nerecunoscut, transformat în Dan Ciotoi... Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Cristina Vasiu, face furori cu primul ei travesti, transformată în Dan Bittman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x