Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. ADDA și Radu Bucălae au adus un moment de Eurovision pe scenă. S-au transformat în Netta

ADDA și Radu Bucălae au avut parte de un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! în ediția din 13 mai 2023, cu piesa „Toy” de la Netta. Cum a ieșit momentul.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. ADDA și Radu Bucălae au adus un moment de Eurovision pe scenă. S-au transformat în Netta Galerie
Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. ADDA și Radu Bucălae au adus un moment de Eurovision pe scenă. S-au transformat în Netta | Antena 1

ADDA și Radu Bucălae au reușit să surprindă pe toată lumea cu prestația lor din această ediție de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, edția din 13 mai 2023. Cei doi au adus o mică bucățică din Eurovision pe scena emisiunii cu piesa „Toy” de la Netta.

Citește și: Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, moment emoționant marca Elton John și Kiki Dee

Cum s-au descurcat ADDA și Radu Bucălae pe scena de la Te cunosc de undeva! în ediția din 13 mai 2023, cu piesa „Toy” de la Netta

ADDA și Radu Bucălae au creat un moment special pe scena de la Te cunosc de undeva cu o piesă amuzantă și puternică, intitulată „Toy”, piesă cu care Israelul a făcut senzație la Eurovision în urmă cu câțiva ani.

Jurații au fost surprinși de prestația lor și au ținut să le spună câteva lucruri:

Jurizare ADDA și Radu Bucălae la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 13 mai 2023

„E foarte grea! Mă gândeam că de fapt caracterul piesei îl dă groove-ul și ritmul. A avut vreo 3-4 sitluri ale aceleiași melodii. Mi-a plăcut aceată piesă, e ofertantă, te provoacă. Și din punct de vedere al mesajului. Este o piesă feministă, dar ești o creație superbă, v-ați asumat mesajul, linia melodică mi-ați plăcut amândoi”, spune Ozana Barabancea.

„O piesă foarte grea, victoria Israel Eurovision 2018. Mi se pare că ADDEI i-a plăcut foarte mult. Ai scos din tine un drăcușor care a prin viață pe această scenă. Ai ținut pasul. Tu, mai puțin. Ea a fost mai excentircă, mai tatrală”, spune Andreea Bălan.

„Nu știu de ce, de fiecare dată când Radu deschide gura îmi vine să râd. Cotcodăceala ți-a ieșit. Fața, foarte bine, Radu. Și ADDEI i-a ieșit jocul cu ochii”, spune Mihai Petre.

„Pur și simplu am intrat în horă cu voi. Felicitări pentru toată lumea. Vă descoperiți noi chestii! Suntem martorii evoluției voastre de la ou la găină”, spune Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținute de vis pe scena emisiunii în această gală. Cum au arătat

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril,transformarea emoționantă în Anda Călugăreanu și Toma Car... Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Shakira și Wyclef Jean pe piesa „Hips ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x