Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Amna și Misha s-au transformat în Connect-R și Raluka. Cât de bine au cântat cele două

Amna și Misha s-au transformat în nimeni alții decât Connect-R și Raluka, cu piesa „Lasă-mă să te...”, care le-a ieșit frumos.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Amna și Misha s-au transformat în Connect-R și Raluka. Cât de bine au cântat cele două Galerie
Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Amna și Misha s-au transformat în Connect-R și Raluka. Cât de bine au cântat cele două | Antena 1

Amna și Misha au avut parte de o provocare de zile mari la Te cunosc de undeva! în ediția din 13 mai 2023, cu o transormare în Connect-R și Raluka. Cele două s-au descurcat de minune și au făcut show complet, așa cum există în referință.

Citește și: Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. ADDA și Radu Bucălae, transformarea delicioasă în Katy Perry și Snoop Dogg. Cum a sunat live

Amna și Misha, transformarea incredibilă în Connect-R și Raluka la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 13 mai 2023. Cum le-a ieșit piesa „Lasă-mă să te...”

Cele două cântărețe au surprins pe toată lumea cu apariția lor din această ediție de la Te cunosc de undeva! în sezonul 19. Transformarea lor în Connect-R și Raluka le-a adus laude și jurații au rămas surprinși de reușita lor.

iată ce au ținut aceștia să le spună:

Jurizare Amna și Misha la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 13 mai 2023

„Să rămânem la ce am văzut, mi se pare minunat. Aș vrea să încep prin a spune: Amna, foarte bine, Misha! Rolul greu a fost al tău, Amna. E suficient ce am văzut și auzit”, spune Aurelian Temișan.

„Eu sunt surprinsă. Cred că amândouă sunteți frumoase, senzuale, ați cântat așa cum trebuie. Amna, partitura a fost o provocare, pe cât de frumoasă e, pe atât e de dificilă” spune Ozana Barabancea.

„Amna, ai bifat detalii importante. Prea mult! Mi-a plăcut mult postura Mishei, exact ca în referință. Chiar merită aplauze!”, spune Mihai Petre.

„Bătălia la voi a fost la Amna cu propria feminitate, iar tu Misha, mai sexy. A arătat foarte bine și foarte senzual, e o piesă de senzualitate”, spune Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. WRS și Emilian, distracție la superlativ cu transformarea în Valahia. Cum a arătat momentul

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Wrs și Emilian, transformarea impresionantă în Thalia. Cum le-a ieșit piesa „Rosalinda... Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe, în rolurile lui Joe Cocker și Patti Labele. Cum a i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x