Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril,transformarea emoționantă în Anda Călugăreanu și Toma Caragiu

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au reușit să creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 13 mai 2023, în rolurile Andei Călugăreanu și Toma Caragiu.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril,transformarea emoționantă în Anda Călugăreanu și Toma Caragiu Galerie
Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril,transformarea emoționantă în Anda Călugăreanu și Toma Caragiu | Antena 1

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au reușit și de această daă să creeze un moment unic pe scena emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 13 mai 2023 cu o transformare incredibilă în Anda Călugăreanu și Toma Caragiu, cu piesa „La coppia piu bella del mondo”.

Citește și: Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. ADDA și Radu Bucălae au adus un moment de Eurovision pe scenă. S-au transformat în Netta

Cum s-au descurcart Anca Țurcașiu și Jean Gavril în rolurile Andei Călugăreanu și Toma Caragiu la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum a sunat piesa live

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au reușit să impresioneze jurații cu abilitățile lor vocale, iar personajele pe care le-au interpretat au adus emoție și nostalgie în inimile tuturor.

Iată ce le-au spus jurații și cât de bine s-au descurcat:

Jurizare Anca Țurcașiu și Jean Gavril la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 13 mai 2023

„Mi-era drag de un anumit de eleganță, de simplitate, de poezie. E greu de imitat, copilăria Andei Călugăreanu. El când a făcut această reprezentație era mai în vârstă”, spune Cristi Iacob.

„Pe vremuri, coregrafia era amplă. Anca ești superbă, frumoasă. Ai școala veche. Nu contează să apari la televizor, contează să fe bine. Momentul a fost foarte frumos”, spune Andreea Bălan.

„Partitura m-a lăsat cu gura căscată, fără să respir”, spune Ozana Barabancea.

„Anca, vreau să te întreb ce e în tine acum? Voi ați venit cu parfumul acela de care aveam nevoie”, spune Aurelian Temișan.

„Mi-a plăcut mai mult Anca. A făcut un personaj mai bun, la tine Jean am simțit un exercițiu. Tu erai mai stângaci. E adevărat că personajul arăta asta. Am simțit că ai pierdut un pic ritmul în mișcare, ca detaliu. Un moment foarte frumos”, spune Mihai Petre.

Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât fostul soț al regretatei artiste, Alexandru Medeleanu a fost prezent în platou. Bărbatul a privit cu emoție întreg momentul și la final, a povestit detalii despre Anda Călugăreanu.

„Anda era, în primul rând, un om. Un om valoros. O soție extraordinară, era o mamă extraordinară și nu în ultimul rând, o artistă extraordinară. Ea juca teatru, cânta, orice făcea făcea cu mare talent și cei care erau în jurul ei, se uitau la ea în sus. Chiar dacă erau și ei artiști foarte mari”, a declarat acesta.

„Sunt foarte fericit că retrăiesc anumite momente de atunci”, i-a mai mărturisit Alexandru Medeleanu Ancăi Țurcașiu, după momentul lor de la Te cunosc de undeva! sezonul 19.

Citește și: Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe, în rolurile lui Joe Cocker și Patti Labele. Cum a ieșit

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe, în rolurile lui Joe Cocker și Patti Labele. Cum a i... Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. ADDA și Radu Bucălae au adus un moment de Eurovision pe scenă. S-au transformat în Net...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x