Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au câștigat ediția. Ozana Barabancea le-a oferit bonusul

Damian Drăghici și Cristina Stroe au fost desemnați câștigători ai ediției din 13 mai 2023 de la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Ozana Barabancea le-a oferit bonusul de 100 de puncte.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au câștigat ediția. Ozana Barabancea le-a oferit bonusul Galerie
Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au câștigat ediția. Ozana Barabancea le-a oferit bonusul | Antena 1

Damian Drăghici și Cristina Stroe au fost desemnați câștigători ai ediției din 13 mai 2023 de la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Aceștia au ieșit pe același loc cu Nicole Cherry și Juno, însă Ozana Barabancea a avut votul decisiv.

Citește și: Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Shakira și Wyclef Jean pe piesa „Hips don't lie”

Damian Drăghici și Cristina Stroe au câștigat ediția din 13 mai 2023 de la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Reacția lor a fost unică

Ozana Barabancea a rămas surprinsă de calitățile vocale ale Cristinei Stroe și ale lui Damian Drăghici și a ținut să-i ajute să devină câștigătorii ai acestei ediții de la Te cunosc de undeva! sezonul 19.

Cei doi s-au transformat în Joe Cocker și Patti Labele și au emoționt pe toată lumea cu performanța lor, însă la același punctaj s-au ridicat și Nicole Cherry și Juno. Fiind la egalitate, Ozana Barabancea a ținut să facă o departajare și le-a oferit bonusul de 100 de puncte lui Damian Drăghici și Cristinei Stroe, astfel că, aceștia au devenit câștigătorii ediției.

S-au bucurat foarte mult când au aflat că au câștigat ediția cu transformările lor la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 13 mai 2023.

Citește și: Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe, în rolurile lui Joe Cocker și Patti Labele. Cum a ieșit

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Shakira și Wyclef Jean pe piesa „Hips ... Cea de-a şaptea gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă. Cristina Stroe şi Damian Drăghici, câştigătorii ediţiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x