Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Shakira și Wyclef Jean pe piesa „Hips don't lie”

Nicole Cherry și Juno au făcut un show complex pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 13 mai 2023. Cei doi s-au transformat în Shakira și Wyclef Jean și au cântat „Hips don't lie”.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Shakira și Wyclef Jean pe piesa „Hips don't lie” Galerie
Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Shakira și Wyclef Jean pe piesa „Hips don't lie” | Antena 1

Nicole Cherry și Juno au surprins jurații cu interpretarea lor bună a piesei „Hips don't Lie” de la Shakira și Wyclef Jean de pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 13 mai 2023.

Citește și: Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril,transformarea emoționantă în Anda Călugăreanu și Toma Caragiu

Cum s-au descurcat Nicole Cherry și Juno în rolurile Shakirei și a lui Wyclef Jean la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 13 mai 2023. Au cântat superb piesa „Hips dont lie”

Nicole Cherry și Juno au reușit să creeze un moment foarte bun pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, în rolurile Shakirei și a lui Wyclef Jean, cu piesa hit „Hips don't lie”. Piesa le-a ieșit perfect și au fost aplaudați puternic.

Ce au ținut să le spună jurații celor doi:

Jurizare Nicole Cherry și Juno la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 13 mai 2023

„Măi Sakiruță, drăgălașă și sexy. Ești o felină, las-o să iasă la suprafață. Mișcare grea. Pe scaun ai deschis picioarele cu atitudine. Nu mă așteptat să-ți iasă atât de bine”, spune Andreea Bălan.

„Te-am auzit la orele de canto că își e frică, să știi că ți-a ieșit. Încercam să fiu un pic cârcptașă, nu te-am prins. Mi-ați plăcut amândoi”, spune Ozana Barabancea.

„Mi-a plăcut foarte mult ce ați făcut pe scenă. Sunt extrem de multe micșări. Ea folosește vibrații. Le-ai bifat, foarte bine. Ți-a ieșit backflip-ul”, spune Mihai Petre.

„Foarte greu momentul, bravo”, spune Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Amna și Misha s-au transformat în Connect-R și Raluka. Cât de bine au cântat cele două

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. ADDA și Radu Bucălae au adus un moment de Eurovision pe scenă. S-au transformat în Net... Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au câștigat ediția. Ozana Barabancea le-a oferit bon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x