Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Radu Ștefan Bănică, travesti excepțional în Kate Hudson

În gala 6 a emisunii Te cunosc de undeva!, Radu Ștefan Bănică intră în pielea personajului feminin din filmul Nine, interpretând-o pe fabuloasa Kate Hudson.

radu stefan banica te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Radu Ștefan Bănică | antena 1

Radu Ștefan Bănică are de interpretat un travesti dificil, dar nu se lasă bătut și se înarmează cu răbdare pentru a învăța totul despre Kate Hudson.

Fiind extrem de atent la detalii, la felul cum merge și cum cântă Kate Hudson, Radu Ștefan Bănică se simte încrezător și pregătit să dea pe spate jurații.

Momentul de top al concurentului Radu Ștefan Bănică

“Este pe principiul catwalk, dar catwalk de top”, îi explică Cristi Iacob la repetiții lui Radu.

Radu s-a întors înapoi în timp în anii 80, fiind pregătit de un dans, purtând rochie cu franjuri și fiind cât a putut el de feminin.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Cristina Vasiu, show de excepție, transformată în Jason Derulo: „Fantastic!”

“Este corelarea între dans, cântat și trăirea în sine a personajului”, i-a spus Ozana Barabancea la repetiții.

“O să fi expert în doamne”, a glumit Cristi Iacob la repetiții.

“Nu trece cu vocea peste trompeți. Fraza ar trebui să o termini tu, dar de fapt o termină trompeții”, spune Ozana.

“Lucrul important aici este studiul. Aici este munca”, a adăugat Cristi Iacob.

La dans, Radu s-a descurcat extraordinar, deși avea niște elemente de dans dificile. Momentul lui promite să fie unul dintre momentele speciale ale serii, făcând un show extraordinar.

“Motorul turat la maxim în această reprezentație!”, îl încurajează Ozana Barabancea.

“Poate să facă un lucru extraordinar sau poate efectiv să cadă în cap și să nu îi iasă”, mărturisea jurata în culise.

Dansul complex și mișcările ample l-au făcut pe Radu să aibă un moment de excepție pe scenă. Nu i-a fost ușor să cânte și să danseze în același timp, dar a știut să fie și sexy, și feminine în același timp.

După momentul artistic, Liviu Vârciu, transformat în Ștefan Bănică s-a rdicat în picioare și i-a zis lui Radu Ștefan: „Am încredere în tine, fiule!”.

Reacția juraților după momentul lui Radu Ștefan Bănică în Gala 6 de Te cunosc de undeva!

Impresionați de reprezentația lui feminine, jurații au apreciat momentul lui Radu Ștefan Bănică, concurent care a știut să facă un show extraordinar.

“Dragul meu, a fost un nmoment foarte frumos, foarte bine lucrat. Cred că te-ai concentrat mai mult pe coregrafie, decât pe voce. (…) Ești capabil să te redresezi. (…) A fost un moment foarte bun, bine lucrat”, spune Andreea Bălan despre momentul lui Radu.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, show de excepție, transformate în Alex Velea și Connect-R

“Câte femei ai făcut până acum din 6 gale? (…) Mă bucur că asculți micile mele sfaturi (…) pentru că o să fi un actor foarte bun. (…) Mă încânți de fiecare dată”, a adpugat Cristi Iacob.

“Frumo ești, talentat ești, mai ești și inteligent”, a adăugat Ozana Barabancea.

“Foarte greu momentul (…) E greu să faci o comparație. (…) Vezi că ne-ai obișnuit cu un standard de la care nu poți să cobori ”, a completat Aurelian Temișan.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Emilia Popescu, mai senzuală ca oricând, în rolul Sophiei Loren... Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Mirela Vaida, momentul emoționant din filmul Les Miserables...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x