Căutare Live

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții imperiale în cea de-a treia gală a transformărilor

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au bifat două apariții incendiare în a treia ediție a sezonului 17 Te cunosc de undeva! Jurata și prezentatoarea TV și-au completat ținutele, iar lungimile rochiilor nu au lăsat loc imaginației!

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au bifat două apariții incendiare în a treia ediție a sezonului 17 Te cunosc de undeva! Jurata și prezentatoarea TV și-au completat ținutele, iar lungimile rochiilor nu au lăsat loc imaginației!

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au hipnotizat publicul cu aparițiile fără cusur, în rochii albe, cu volane și foarte scurte. Cele două au creat de când au păși în platou un adevărat spectacol și bună dispoziție, demonstrând încă o dată că zâmbetul este cel mai frumos accesoriu.

Jurata Andreea Bălan și prezentatoarea TV Alina Pușcaș au făcut spectacol în platoul Te cunosc de Undeva! Nu mai este un secret pentru nimeni că aparițiile celor două taie răsuflarea publicului.

Andreea Bălan, jurata de la Te cunosc de Undeva! Sezonul 17 a îmbrăcat o rochie albă cu volane. Cum arată în partea de jos

Andreea Bălan a făcut furori alături de colega sa de platou Alina Pușcaș. Acesta a venit îmbrăcată la masa juriului cu o rochie albă, strălucitoare, ce iese în evidență prin sideful materialului, ca o șampanie abia deschisă.

Acesta este aranjată impecabil de stiliștii emisiunii tv, iar look-ul complet este încununat de o coafură cu bucle, o pereche de cercei mari, plini de cristale și un make-up de-a dreptul fabulos.

Citește și: Te cunosc de undeva! 30 aprilie 2022. Alina Pușcaș și Andreea Bălan au purtat două ținute spectaculoase la premiera sezonului 17

În această seară, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au acaparat toată atenția telespectatorilor cu piesele lor vestimentare. Un lucru este evident, cele două se laudă cu un corp perfect, dar și cu niște accesorii de-a dreptul spectaculoase.

Alina Pușcaș, prezentatoarea Te cunosc de Undeva!, a îmbrăcat o rochie de balerină

De cealaltă parte, prezentatoarea emisiunii ''Te cunosc de undeva!'', Alina Pușcaș, nu s-a diferențiat prea mult de jurată, telespectatorii fiind deja obținuți ca cele două să-și completeze ținutele.

Distinsa prezentatoare de la ''Te cunosc de undeva!'' a mizat pe o apariție extrem de elegantă în gala din această seară. Vedeta și-a asumat un look de balerină într-o rochie decupată pe umeri, lăsând la vedere un decolteu adânc.

Citește și: Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Alina Pușcaș și Andreea Bălan au purtat două ținute spectaculoase în a doua ediție a sezonului 17

Ținuta este completată de o pereche de cercei lungi, strălucitori cu aplicații de cristale. În zona machiajului, artista a optat pentru culori nude, nuanțe de albastru și eye-liner, care să-i evidențieze ochii mari și pătrunzători.

Având o siluetă suplă și o frumusețe aparte, tânăra prezentatoare a emisiunii "Te cunosc de undeva" a îmbrăcat o ținută impecabilă care o face să strălucească în decorul showului.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Jazzy Jo, diagnosticată cu laringită chiar înaintea galei „Te cunosc de undeva!”... Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au ridicat sala în picioare cu piesa "Zeu", de l...
Ultimele știri
x