Căutare Live

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au ridicat sala în picioare cu piesa "Zeu", de la Spike

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat piesa "Zeu", cântată de Spike, în a treia ediție a showului Te cunosc de Undeva! sezonul 17. Cum a arătat transformarea.

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat piesa "Zeu", cântată de Spike, în a treia ediție a showului Te cunosc de Undeva! sezonul 17. Cum a arătat transformarea.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu s-au pregătit o săptămână pentru un moment de deschidere a showului Te cunsosc de Undeva!, ajuns la seoznul 17. Cei doi s-au transformat în Spike, iar Ionuț Rusu a mărturisit că s-a întâlnit cu artistul și că l-a rugat să-i dea un sfat. „Weekend-ul ăsta m-am întâlnit cu el. L-am întrebat ce să fac”. Spike l-a sfătuit pe Ionuț Rusu să fie arogant în timpul momentului.

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu l-au interpretat pe Spike, cu celebra melodie Zeu. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17

Cei doi au fuzionat extrem de bine, iar acest lucru l-au transmis tuturor. Comedianții Anisia Gafton și Ionuț Rusu au reușit să contureze un moment demn de un spectacol, iar prietenia dintre cei doi a fost, din nou, nota definitorie a show-ului, mai ales că ei sunt colegi pe scenă de comedie.

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au devenit Spike la dublu.

Momentul a avut un decor de excepție, alături de baletul emisiunii, iar cei doi interpreți au transmis o energie fenomenală.

Citește și: Te Cunosc de Undeva! 7 mai 2022. Imagini din culisele celei de-a doua ediții. Anisia Gafton poartă gușă, Romică Țociu are barbă

Jurizarea cuplului Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu. Ce spune juriul despre prestația din 14 mai 2022 a celor doi comedianți

“Cum să începi emisiunea în hal… în felul ăsta! Ați fost minunați. Spike mi se pare un tip extrem de inteligent prin abordarea acestor subiecte, e extrem de la modă, iar voi v-ați integrat perfect,în special tu, Ionuț! Bravo!”, a spus Aurelian Temișan.

“În sfârșit, Ionuț s-a dezlănțuit! Ăsta a fost momentul tău, iartă-mă Anisia, tu ai dansat, te-ai mișcat mai mult, dar de data aceasta l-am văzut pe Ionuț foarte puternic, stabil în scenă, știa exact ce face. Ai fost puternic, ai fost prezent. Anisia mă bucur că te-ai mișcat mai mult decât Ionuț, dar ați fost cam doi Spike destul de diferiți. Întotdeauna ați făcut o echipă extraordinară! Momentul a fost fabulos, bravo!”, a spus Andreea Bălan.

“Ceea ce este unitar între muzică și actorie este intenția cu care spui un text sau cânți. Sunteți atât de credibili! Aș fi vrut să mușcați mai bine cuvintele, dar nu mă deranjează. Per total mi se pare că sunteți doi monștri atât de talentați. Atât de mult talent zace în voi încât cred că o să ne împrietenim și o să fiți mult mai relaxați pe viitor. Mai aveți puțin până să mă cuceriți!”, a spus Ozana Barabancea.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții imperiale în cea de-a treia gală a transformăr... Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Ana Odagiu și Monica Odagiu s-au transformat în "nesurorile" T.A.T.U. Cum ar...
Ultimele știri
x