Căutare Live

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Maria Buză şi Paula Chirilă le-au interpretat pe Madonna şi Britney Spears. Show de excepție

Maria Buză şi Paula Chirilă le-au interpretat pe Madonna şi Britney Spears, cu celebra melodie "Like a Virgin". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17.

Maria Buză şi Paula Chirilă le-au interpretat pe Madonna şi Britney Spears, cu celebra melodie "Like a Virgin". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Această piesă lansată în 1984 a impusă definitiv pe Madonna în topul celebrităților să vedem dacă le va impune și pe concurentele noastre în topul clasamentului like a virgin Madonna.

În videoclip, Madonna și Britney Spears au oa apriție de senzație, sunt în formă, se impun ca dive absolute și unice, iar aceste lucuri trebuie să iasă și din intereptarea celor două cocnurente, Maria Buză şi Paula Chirilă.

Actrița Maria Buză a ales să fie Madonna, iar Paula Chirilă o intereprează pe Britney Spears.

Maria Buză şi Paula Chirilă le-au interpretat pe Madonna şi Britney Spears, cu celebra melodie "Like a Virgin". Cum a arătat transformarea pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17

Paula Chirilă și Maria Buză nu au avut o misiune deloc ușoară în a treia ediție a show-ului Te cunosc de Undeva! Atât din punct de vedere vocal, cât și a mișcării scenice, a fost o provocare mare, însă ceea ce au reușit să facă în doar o săptămână i-a lăsat muți pe toți cei din platou, dar și pe jurați!

Senzaționalul s-a împletit cu carisma într-un show care a adus în fața tuturor legende muzicale precum Madonna şi Britney Spears, cele pe care le-au interpretat.

Cele două au făcut un show complet unde vocea și mișcarea scenică au fost împletite spre perfecțiune.

Citește și: Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Maria Buză şi Paula Chirilă interpretează Maneskin - Beggin', o piesă complexă

Jurizarea cuplului Maria Buză şi Paula Chirilă. Ce spune juriul despre prestația din 14 mai 2022 a celor doi

Juriul a fost impresionat de prestația celor două artiste, care au făcut pe scenă un show ca la carte!

"Paula, ești adorabilă, cum ai cântat tu, așa, nevinovată ca Britney Spears. Foarte mult mi-a plăcut, foarte mult! Bravo, Paula! Și am înțeles că ai avut foarte mari emoții! Bravo și doamna Maria impunătoare așa… Maria este plină de siguranță și precizie. Așa v-a recomandat doctorul: lux, belșug și voie bună!", a spus Ozana Barabancea.

"Cred că este cel mai bun moment al lor de când a început acest sezon! Cel mai bun moment, neașteptat de bun! Mi-a plăcut antiteza dintre voi, tu așa suavă și exact cu vocea tremurată, inconfundabilă a lui Britney Spears, iar tu Maia, o doamnă! O doamnă puternică, cu zeci de ani de carieră! Pașii la un moment dat ea îi făcea mai ampli, ea îi făcea mai strânși, vă felicit! Foarte bine, bravo!", a spus Andreea Bălan.

"Personaje.. Tot ce trebuie! Vă mulțumesc frumos! Vorbele sunt de prisos", a spus Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Maria Buză și Paula Chrilă devin Tina Turner & Rod Stewart. Show de excepție

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Emi şi Cuza i-au interpretat pe Bloodhound Gang, cu celebra melodie "The Bad Touc... Te Cunosc de Undeva! 14 mai 2022. Imagini din culisele celei de-a treia ediții. Discuții la limită despre punctajele ofe...
Ultimele știri
x