Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. ADDA și Radu Bucălae, show memorabil cu piesa „Live Is Life”. Cum a sunat live

ADDA și Radu Bucălae au pus un în scenă un adevărat spectacol cu transformarea în OPUS, în a treia gală Te cunosc de undeva! sezonul 19.

adda si radu bucalae la te cunosc de undeva sezoul 19 Galerie
ADDA și Radu Bucălae au pus un în scenă un adevărat spectacol cu transformarea în OPUS, în a treia gală Te cunosc de undeva! sezonul 19. | Antena 1

Deși ADDA și Radu Bucălae au primit semnul întrebării de la ruletă ediția trecută, artista și-a dat seama imediat despre ce piesă este vorba. Cu toate acestea, ei au aflat că se vor transforma, de fapt, în cei de la trupa OPUS abia la repetiții.

Citește și: Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Amna și Misha, în rolurile lui Maluma și Jennifer Lopez. Cum a ieșit momentul „Pa Ti”

ADDA și Radu Bucălae s-au transformat în OPUS și au cântat „Live Is Life”, la Te cunosc de undeva! sezonul 19

Dacă până acum, presiunea a fost pusă de Radu Bucălae, în cea de-a treia gală Te cunosc de undeva! sezonul 19, ADDA a avut parte de primul ei travesti. Cu toate acestea, concurenții s-au descurcat de minune pe scena transforming show-ului de la Antena 1.

Energia lor și spectacolul adus în platou i-a ridicat atât pe jurați, cât și pe colegii de la canapea în picioare și toți au fredonat alături de ei celebra piesă „Live Is Life”.

Jurizare ADDA și Radu Bucălae la Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023

„Faptul că ați cântat pe voci și v-ați armonizat, este un lucur foarte bun. Cât despre tine, Radu, mi s-a părut interesantă emisia ta de contratenor. Te-ai chinuit un pic pentru că vocea ta e un pic mai joasă, atunci apreciez efortul. Amânadoi sunt minunați și fac o echipă foarte frumoasă”, a spus Ozana despre momentul lor.

„Felicitări că am început această ediție în forță. Cu o piesă pe care o știm toți, o fredonăm”, a spus și Crisi Iacob, înainte de a venit pe scenă să îi arate lui Radu Bucălar cum se face corect roata.

Citește și: Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, transformarea incredibilă în Gloria Estefan

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcas, apariții inedite în noua gală. Ce au purtat... Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, transformare emoționantă în Benone Sinulescu. Cum le...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x