Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, transformare emoționantă în Benone Sinulescu. Cum le-a ieșit

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au avut un creat un moment emoționant cu transformarea în regretatul Benone Sinulescu. Cei doi au pus în scenă o reprezezentație care i-a îndioșat pe toți cei din sală.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril la Te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
Anca Țurcașiu și Jean Gavril au avut un creat un moment emoționant cu transformarea în regretatul Benone Sinulescu. | Antena 1

Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, au primit de la ruletă o transformare cu totul şi cu totul emoţionantă pentru cea de-a treia gală Te cunosc de undeva! seoznul 19. Cei doi s-au transformat în regretatul cântăreț de muzică de petrecere Benone Sinulescu și au interpretat piesa „Prin pădure, pe cărare”.

Citește și: Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. CRBL și Radu Țibulcă, transformarea incredibilă în Daler Mehndi. Cum au cântat live

Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Benone Sinulescu și au cântat „Prin pădure, pe cărare” la Te cunosc de undeva! sezonul 19

Deși au primit o piesă energică, în momentul în care au ajuns la primele antrenamente, pe Anca au copleşit-o emoţiile. Vedeta a dezvăluit, în lacrimi, că a avut onoarea de a-l cunoaște pe celebrul artist, iar momentul lor s-a transformat într-un adevărat tribut.

„Mă emoționează foarte tare să fac asta, pentru că l-am îndrăgit mult și am avut o relație de prietenie foarte frumoasă, aşa că îmi este greu. E foarte greu când te desparți de niște oameni pe care i-ai iubit!”, a declarat Anca Ţurcaşiu, la antremanentele pentru cea mai nouă gală Te cunosc de undeva! sezonul 19.

Cu toate acestea, ei au avut un moment de senzație și toti au rămas uimiți de transformarea lor atunci când au pășit pe scenă. Iată ce au avut de spus jurații.

Jurizare Anca Țurcașiu și Jean Gavril la Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023

„Foarte interesant!”, a exclamat Ozana Barabancea în timp ce îi aplauda pe cei doi. „Mie îmi place ce face domul Jean aici, la Te cunosc de undeva!. El se autodepășește. Prima strofă și prima intrare a fost un pic ezitantă, dar apoi a venit partenera lui și i-a dat încredere, iar ceea ce a urmat a fost exact așa cum trebuie”, a mai adăugat ea.

„Anca, știu că l-ai cunoscut și că ți-a fost foarte drag și că e un tribut până la coadă. S-ar fi simțit mândru pentru că nu ați exagerzat deloc, ba chiar ați fost cam cuminți”, a comentat și Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au cântat pe scenă în rolul Sofiei Vicoveanca. Cum a ieșit

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. ADDA și Radu Bucălae, show memorabil cu piesa „Live Is Life”. Cum a sunat live... Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira au devenit Smiley și Juno. Cum au cântat „Scumpă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x