Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcas, apariții inedite în noua gală. Ce au purtat

Prezentatoarea Te cunosc de undeva!, Alina Pușcaș și jurata Andreea Bălan au făcut spectacol cu ținutele superbe pe care le-au ales pentru această ediție. Cele două au atras toate privile în cea de-a treia gală a sezonului 19.

colaj foto andreea balan si alina puscas te cunosc de undeva sezonul 19 Galerie
Prezentatoarea Te cunosc de undeva!, Alina Pușcaș și jurata Andreea Bălan au făcut spectacol cu ținutele superbe pe care le-au ales pentru această ediție. Cele două au atras toate privile în cea de-a treia gală a sezonului 19. | Antena 1

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras, din nou, toate privirile cu ținutele fără cusur pe care le-au purtat în cea de-a treia gală Te cunosc de undeva! sezonul 19. Pentru această ediție, difuzată pe 15 arpilie 2023, vedetele au optat pentru ținute speciale care le-au pus în valaore atuurile fizice.

Citește și: Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele de senzație pe care le-au purtat în emisiune

Ce ținute au purtat Andreea Bălan și Alina Pușcaș în cea de-a treia gală Te cunosc de undeva! sezonul 19

Prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva!, Alina Pușcaș și jurata Andreea Bălan au arătat superb în ediția din această seară a show-ului transformărilor de la Antena 1.

Alina Pușcaș a ales să poarte o rochie neagră, scurtă, dar delicată și cu un decolteu generos care i-a pus în evidență busutul. Îndrăgita prezentatoare a transforming show-ului a accesorizat ținuta demnă de covorul roșu cu un colier de perle statement, dar și o coafură care îi încadrează perfect trăsăturile superbe.

La polul opus, colega ei de la masa juriului, a ales o apariție mai jucăușă. Într-un corset cu decolteu adânc și o fustă scurtă, Andreea Bălan a atras, cu sigurață, multe priviri admirative. Ținuta ei colorată a înveselit platoul Te cunosc de undeva! sezonul 19 în această ediție.

Citește și: Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținute fără cusur în prima gală din acest sezon. Cum au apărut

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

WRS şi Emilian, transformare de zile mari la Te cunosc de undeva! Pepe: „Una dintre cele mai grele melodii din istoria s... Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. ADDA și Radu Bucălae, show memorabil cu piesa „Live Is Life”. Cum a sunat live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x