Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira au devenit Smiley și Juno. Cum au cântat „Scumpă foc”

Codruța Filip și Valentin Sanfira au surprins pe toată lumea cu transformarea în Smiley și Juno în a treia ediție. Concurenții s-au descurcat de minune și i-au înveselit pe toți cei prezenți în platou de la juriu la concurenții de la canapea.

Codruța Filip și Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
Codruța Filip și Valentin Sanfira au surprins pe toată lumea cu transformarea în Smiley și Juno în a treia ediție. | Antena 1

Codruța Filip și Valentin Sanfira au avut parte de o dublă provocare mai ales că unul dintre artiștii în care s-au transformat se află cu ei în platou. Cei doi au făcut spectacol total cu transformarea în Smiley și Juno, în cea de-a treia ediție, difuzată pe 15 aprilie 2023.

Citește și: Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Tina Turner. Cum au cântat „Proud Mary”

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au transformat în Smiley și Juno la Te cunosc de undeva! sezonul 19

Cum provocarea de acasă nu se potrivește cu cea din târg, Codruța Filip și Valentin Sanfira au aflat cu „îngrijorare” cum vor împărți personajele pe care le intereptează în această gală. Spre nemulțumirea lui, cântărețul de muzică populară a fost nevoit din nou să învețe partea de rapp, dar momentul a fost un adevărat show.

Concurenții au pus în scenă videoclipul hit-ului „Scumpă foc” și de când au apărut pe scenă colegii de la canapea au fost uimiți.

Jurizare Codruța Filip și Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023

„Te-aș minți dacă ți-aș zice că-mi placi/ Ai vrut să mă faci la Te cunosc de undeva!, dar pe mine nu mă faci”, a spus Juno, în glumă, când „s-a văzut” pe scenă, interpretat de Valentin. „Apreciez că ai făcut semnul meu, care vine de la Revolution, a mai spus acesta.

„În timp ce cânta mai avea din alea neoașe, d-ale noastre, aproape că îl vedeam ținându-se de port. Încercă să pară băiatul rău, dar tot cu o miorița o arde. Asta îl face cu atât mai simpatic”, a spus și Mihai Petre.

„Comparativ cu originalul, momentul vostru a fost unu la altul”, a glumit și Aurelian Temișan.

Citește și: Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Wrs și Emilian au devenit Modern Talking și au făcut show. Cum a sunat live piesa

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, transformare emoționantă în Benone Sinulescu. Cum le... Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. WRS și Emilian, transformare spectaculoasă în Dalida. Cei doi au avut o mega provo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x