Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Cine a câștigat finala. Adriana Trandafir și Romică Țociu sunt învingătorii sezonului 16

Adriana Trandafir și Romică Țociu sunt marii câștigători ai sezonului 16 Te cunosc de undeva!

Romică și Adriana, ținând trofeul sezonului 16 TCDU Galerie
Romică Țociu și Adriana Trandafir au câștigat sezonul 16 Te cunosc de undeva! | Antena 1

Radu Ștefan Bănică a obținut locul 5, Liviu și Andrei locul 4, Ana și Raluka locul 3, Pepe locul 2, iar locul 1 a fost obținut de Romică Țociu și Adriana Trandafir.

La auzul veștii că au câștigat sezonul 16, Adriana Trandafir și Romică Țociu nu și-au putut stăpâni lacrimile și emoțiile.

Cum au reacționat Adriana Trandafir și Romică Țociu, după ce au câștigat sezonul 16 Te cunosc de undeva!

„Se poate muri în direct? Această sumă de 15 mii de euro nu înseamnă nimic, față de câte 15 mii de vieți am trăit, câte 15 mii de emoții am avut cu toții. Acest premiu nu este al nostru, este al întregii echipe, este al întregii țări care a fost alături de noi pentru ca această emisiune să reziste, acest premiu nu este al nostru, este al celor car eau nevoie de gesturi mari de iubire. În viață îți trebuie ani să câștigi încredere și doar o secundă ca să o pierzi și dacă nu am pierdut această secundă înseamnă că pentur mine viața merge mai departe și cariera mea merge mai departe”, a spus Adriana trandafiri cu glasul tremurînd de emoții și cu lacrimi în ochi.

Citește și: Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, cabaret sublim, transformați în Liza Minnelli și Joel Grey

De aceeași emoție a dat dovadă și Romică Țociu.

„Eu sunt așa de emoționat de... împart acest premiu cu toți colegii mei. E munca și a lor și a voastră. Nu m-am gândit niciodată că o să câștig Te cunosc de undeva! Am venit cu bucurie pentru că îmi place să joc, să mă transform., să fiu vesel, să fiu printre oameni, îmi place să fiu adevărat. Astăzi Daria, fiica mea mi-a dat un mesaj! Succes tată! Ești cel mai bun! De unde ai știu? Vă iubesc și vă mulțumesc! Ce-mi pare rău e că se termină! Aș fi vrut să stau cu voi o viață pentru că meritați, sunteți cei mai minunați artiști pe care i-am întâlnit.

Citește și: Adriana Trandafir și Romică Ţociu sunt câștigătorii „Te cunosc de undeva” din 27 februarie 2021

Cei 15 mii de euro vor fi donați unui băiețel care are nevoie de acești bani:

„Donăm 15 mii de euro lui David, un băiețel de 8 ani care are o boală rară, care a făcut deja 9 operații și trebuie să se pregătească pentru a zecea. Cazul lui David este susținut de Fundația Mereu Aproape”.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a adus surprize mari

Printre surprizele sezonului 16 s-a numărat şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului s-a alăturat echipei şi i-a invitat pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, care poate fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii au acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Imagini din culise! Momente adorabile cu Pepe și Raluka: „Pupă-mă și pe mine”... Adriana Trandafir şi Romică Țociu au câștigat cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! Finala, lider de audienţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x