Antena Căutare

Te cunosc de undeva!, 15 mai 2021. Pepe, show de excepție transformat în Whoopi Goldberg: „Ești fantastic!”

Pepe s-a transformat în efervescenta Whoopi Goldberg în Finala Te cunosc de undeva, sezonul 16, reușind să aducă pe scenă un spectacol desăvârșit.

Pepe îmbrăcat în măicuță, transformat în Whoopi Goldberg, în Finala sezonului 16 TCDU Galerie
Pepe, show de excepție transformat în Whoopi Goldberg | Antena 1

Cu fiecare ediție a sezonului 16, Pepe a demonstrat cât de talentat și cameleonic este. Transformările de excepție ale artistului au stârnit admirația juriului, a colegilor dar și a fanilor.

Lui Pepe ruleta i-a oferit singurul travesti din Finală. Așadar artistul i-a încântat pe toți cu transformarea sa în Whoopi Goldberg.

Așa cum actrița din referință a avut un cârcel în timpul unei mișcări energice, așa și Pepe s-a prefăcut că are un cârcel, din care și-a revenit repede, semn că dansul și energia sunt mai importante.

Ca de obicei, jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Pepe.

Citește și: Pepe este câștigătorul „Te cunosc de undeva” din 13 martie 2021

Cum au reacționat jurații când au văzut transformarea lui pepe din Finala sezonului 16 Te cunosc de undeva!

„Momentul tău a fost atât de spectaculos! Nu știam unde să mă uit! Erau atâtea personaje în scenă și sincron. Foarte multe detalii coregrafice, tu ai început liniștit și apoi ai explodat, ești genial. Ești un mare câștigător”, a spus Andreea Bălan.

Citește și: Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Pepe, moment fabulos și plin de emoție, transformat în Aurelian Andreescu

„Maica Stareță, sunt impresionată că acest James Brown sub acoperire demonstrează cât de talentat este Pepe. Travestiul tău a subliniat talentul și ambiția pe care le ai”, a spus Ozana Barabancea.

„Ești fantastic”, a spus Aurelian Temișan.

„Mie mi-a fost foarte greu, doar că pare ușor când știi ce ai de făcut. Eu am studiat. Cel puțin astăzi am studiat. Dumnezeu să vă aibă în pace”, a glumit Pepe, după comentariile juriului.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Pepe se transformă în Rick James și face senzație cu piesa "Super Freak"

„Domnul Pepe ne lasă mereu cu gura căscată. Lui nu-i e greu. El se bucură de orice. Acesta e un personaj ingrat, actoricește vorbind”, a spus Cristi Iacob.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a adus surprize mari

Printre surprizele sezonului 16 s-a numărat şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului s-a alăturat echipei şi i-a invitat pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, care poate fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii au acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Spune ce crezi despre transformări, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva!, 15 mai 2021. Emilia Popescu, monolog emoționant: „ Am plâns și am avut și nodul în gât”... Te cunosc de undeva!, 15 mai 2021. Ana Baniciu și Raluka, moment emoționat, transformate în Cher și Meryl Streep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x