Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu, transformare spectaculoasă în legendara trupă rock Kiss

În ciuda problemelor de sănătate, Eliza și Cosmin Natanticu au făcut un adevărat concert rock pe scena de la Te cunosc de undeva! costumați în Kiss.

eliza si cosmin natanticu te cunosc de undeva sezoul 18 Galerie
În ciuda problemelor de sănătate, Eliza și Cosmin Natanticu au făcut un adevărat concert rock pe scena de la Te cunosc de undeva! costumați în Kiss. | Antena 1

Când au aflat că se vor transforma în Kiss, Eliza şi Cosmin au fost extrem de bucuroși, ba chiar le-au transmis colegilor de canapea că pot să nici nu se mai prezinte la înregistrare, căci premiul e mai mult ca sigur adjudecat. Însă odată cu începerea repetițiilor, părerea li s-a mai schimbat.

Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Kiss – „I Was Made For Lovin’ You”. Cum le-a ieșit piesa rock

Bucuria că se vor transforma în legendara trupă rock Kiss le-a mai pierit soților Natanticu după ce au început repetițiile. Mai mult, Cosmin nici nu s-a putut prezenta la canto pentru că a răcit și a rămas fără voce.

Cu toate acetea, ei și-au adunat forțele și au intrat pe scenă să facă show. Eliza și Cosmin Natanticu au cântat „I Was Made For Lovin’ You”, în cea de-a şasea gală Te cunosc de undeva! ediția a șasea din 15 octombrie plini de energie.

Celebrele costume glam rock nu le-au lipsit, iar machiajul a fost unu la unu cu cel al soliștilor de la Kiss spre deliciul juraților, dar și al celor din public care au asistat la un adevărat spectacol. Impresionată de transformareal lor, Ozana Barabancea s-a și închinat în timpul momentului, iar restul juraților și colegilor de la canapea s-au ridicat în picioare.

Jurizare Eliza și Cosmin Natanticu la Te cunosc de undeva! 15 octombrie

„Eu vreau prima să vorbesc”, a strigat Ozana Barabancea. „Tu ar fi trebuit să cânți pe falset, dar apreciez enorm ce a făcut soția ta la final, că a cântat pe voci și pe voce de cap, pentru a salva aparențele. Și bine a făcut pentru că aceea era o declarați. Trebuia neapărat să o aud. Amândoi credibili, amândoi furmoși. Vă iubesc din toată inima!”, a explicat jurata.

„Lizi a fost astăzi peste tine. Pe bune, semeni îngrozitor de tare. În spatele acestor măști sunt niște oameni foarte talentați, dedicați acestei scene care n-are cum să nu vă iubescă pentru că voi o iubiți la fel ca noi pe voi”, a adăugat și Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Emilian și WRS, moment electrizant pe scenă. Cum au cântat „Pen-Pineapple-Apple-... Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu, moment magistral marca Adrian Minune și Costi Ioniță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x