Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Emilian și WRS, moment electrizant pe scenă. Cum au cântat „Pen-Pineapple-Apple-Pen”

Emilian și WRS s-au transformat în PIKOTARO și au reușit un moment impecabil în cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva!.

emilian si wrs la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Emilian și WRS s-au transformat în PIKOTARO și au reușit un moment impecabil în cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva!. | Antena 1

Emilian și WRS s-au pregătit intens pentru momentul din cea de-a șasea ediție de Te cunosc de undeva! sezonul 18. Concurenții au făcut spectacol cu momentul lor și nimeni nu se aștepta să le iasă atât de bine, nici chiar ei.

Emilian și WRS s-au transformat în PIKOTARO și au cântat piesa virală „PPAP” la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cum le-a ieșit

Emilian și WRS au adus zâmbete pe chipurile tuturor cu trasnformarea în PIKOTARO. Piesa „Pen-Pineapple-Apple-Pen” care a cucerit oamenii din întreaga lume și a devenit virală s-a auzit la Te cunosc de undeva! ediția a șasea din 15 octombrie.

Deși inițial s-au temut, concurenții au primit un personaj foarte ofertant. Emilin și WRS au avut astfel ocazia să își pună în valoare și calitățile de dansatori și s-au descurcat de minune.

Cei doi au făcut show în platul emisiunii și pe tot parcursul momentului lor s-au auzit urale și aplauze. Mișcările haotice ale personajului pe care l-au avut de interpretat și coregrafia ciudată au făcut deliciul publicului.

Jurizare Emilian și WRS la Te cunosc de undeva! 15 octombrie

„Aceste culori timbrale pe care ei doi le-au făcut și prosteala asta fonetică, atât de bine realizată și atât de bine gândită, ați fost incredibili! Foarte buni! Și ceea ce ați reușit să facei alături de întreaga echipă mi se pare deosebi. Voi ați fost credibili. Bravo, vouă!”, a spus Ozana Barabancea.

„S-a dansat și cu fața nu doar cu mâinile și picioarele. Impecabili ați fost! V-ați sincronizat, carismatici”, a adăugat și Andreea Bălan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Cornelia Catanga și au făcut sh... Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu, transformare spectaculoasă în legendara trupă rock Ki...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x