Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Feli și Nicolai Tand, show spectaculos marca The Blues Brothers. Cum au reacționat jurații

Feli și Nicolai Tand s-au transformat în The Blues Brothers și au făcut un adevărat show cu piesa „Everybody Needs Somebody to Love”.

Feli si Nicolai Tand la Te cunosc de undeva! sezonul 18 Galerie
Feli și Nicolai Tand s-au transformat în The Blues Brother și au făcut un adevărat show cu piesa „Everybody Needs Somebody to Love”. | Antena 1

În cea de-a șasea gala Te cunosc de undeva!, Feli și Nicolai Tand au adus pe scenă doi monstri sacri ai genului blues, în pielea celor de la The Blues Brothers. Concurenții au adus distracția și buna dispoziție în platoul.

Feli și Nicolai Tand s-au transformat în The Blues Brothers - „Everybody Needs Somebody to Love” la Te cunosc de undeva! sezonul 18

Cu talentul lui Feli și cu determinarea lui Nicolai Tand, cei doi au reușit să pună un scenă un adevărat regal. Greul a picat, din nou, pe Nicolai care a fost nevoit să recite monologul de început, în engleză, dar a dus totul cu brio.

Feli i-a fost, ca de fiecare dată, sprijin și l-a ajutat cu o mulțime de sfaturi valoroase pentru a reuși o transformare cat mai aproape de referință. Concurenții au adus voia bună în platoul emisiunii cu o transformare spectaculoasă în băieții de la „The Blues Brothers”.

Celebra piesă „Everybody Needs Somebody to Love” le-a pus sângele în mișcare tuturor, iar Feli și Nicolai Tand au deschis show-ul cu un sicron pe sufletul Andreei Bălan.

Jurizare Feli și Nicolai Tand la Te cunosc de undeva! 15 octombrie

„Am trăit s-o văs și p-asta!”, a exclamat Ozana Barabancea după momentul lor.

„Nu l-am văzut în viața mea dansând așa. A mai patinat el, dar să se și sincronizeze, mare performanță. Și cum a început piesa tu ai plecat primul. Și atitudinea și cum ai intrat în piesă, parcă știai tot ce trebuie să faci. Un super moment”, a adăugat și Andreea Bălan.

„Ai dansat precum n-aș putea eu găti vreodată. Ai fost de senzație, te-ai autodepășit”, i-a spus și Aurelian Temișan lui Nicolai Tand.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Emi și Cuza s-au transformat în Robert Thicke și Pharrell. Cum au cântat „Blurre... Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Imagini din culise. Cum au reușit să se transforme concurenții pentru ediția a ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x