Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Imagini din culise. Cum au reușit să se transforme concurenții pentru ediția a șasea

Distracția e în toi în culisele transforming show-ului Te cunosc de undeva! în cea dea doua ediție. Concurenții au făcut rime, au cântat, au dansat, dar au avut și musafiri surpriză.

A fost o nouă seară plină de surprize și de transformări uluitoare la Te cunosc de undeva!sezonul 18. Însă numai concurenții și cei din echipă știu cât de mult efort se află în spatele celui mai îndrăgit show al transformărilor. De la machiaje, la costume și repetiții, totul este pus cap la cap pentru un spectacol magistral.

Ce s-a întâmplat în culisele show-ului Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cum a arătat transformarea concurenților din ediția a șasea difuzată pe 13 octombrie 2022

Transformarea în băieții de la Kiss a Elizei și a lui Cosmin Natanticu le-a dat de lucru celor de la machiaj. Desenele specifice trupei sunt cunoscute în toată lumea iar concurenții au semănat incredibil de tare cu referința.

„Astăzi toți dracii îi scot din mine. Am niște draci pe mine de săptămâna trecută și pe Cosmin”, a spus Eliza.

„Noroc că nu am fost acasă”, a mărturisit Cosmin.

„Ideea e că am fost neagră de nervi pe soțul meu. Am fost pe ultimul loc săptămâna trecută și acum, am murit efecitv de nervi și am ajuns așa”, a mai spus Eliza în timp ce era machiată pentru transformarea în Kiss.

Nici pentru Nicolai Tand nu a fost mai ușor. El și Feli s-au transformat în The Blues Brothers și așa cum a povestit chiar el, a repetat zi și noapte pentru a-i ieși momentul.

„Azi dimineață m-am trezit la 3 să citesc. Deci, știu pe derost, jur. Dar când mă pui în fața camerei, dintr-o dată m-am pierdut. Repetam azi dimineață, în gând, Monica dormea. Când făcam cu voce tare, când îi duceam pe copii la școală, era altceva”, a povestit Nicolai Tand în culise.

Mai mult, Nicolai nu a venit singur la pregătirile pentru cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva!. El a fost însoțit de cei doi copii ai săi, despre care credea că au venit să îl susțină, însă fiica lui a fost de altă părere.

„Mi-ar plăcea să-l văd o dată fată. Vreau să îl văd pe tocuri, așa frumos, elegant”, a spus micuța în timp ce a făcut și o demonstrație.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Feli și Nicolai Tand, show spectaculos marca The Blues Brothers. Cum au reacțion... Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Feli și Nicolai Tand au câștigat a șasea ediție. Cine le-a oferit bonusul de 100...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x